Aksenija parašė:
Sveikos moterytes.vaziuoju i Ryga ivf procedurai.Man 45metai🙈
Man pavyko, jau mergytei 4 mėnesiai, pastojau būdama 44 metų, su vieninteliu embrionuku, svarbiausia tikėkit ir viskas bus gerai
Aksenija parašė:
Sveikos moterytes.vaziuoju i Ryga ivf procedurai.Man 45metai🙈
Man pavyko, jau mergytei 4 mėnesiai, pastojau būdama 44 metų, su vieninteliu embrionuku, svarbiausia tikėkit ir viskas bus gerai
Syria parašė:
Kur Lietuvoje galima kreiptis dėl IVF su donorinėmis ląstelėmis? Tik Northway?
Santaros klinikos dar turi šią programą, bet kiek žinau, jie donorines ląsteles siunčiasi iš užsienio bankų.
Syria parašė:
Kur Lietuvoje galima kreiptis dėl IVF su donorinėmis ląstelėmis? Tik Northway?
Noreciau pasidalinti info.Kaip aš norejau LT darytis su donorinem,tai sakė ilgas laukimas.Tad jei nori rezultato greitesnio važiuoti i Latvija.Taip ir padariau ir dabar auginu pilveli maža zirneliuka.Pirmas ivf rezultatas teigiamas kovo 29 skana darys ir pažiūrės 👶👶ar 👶baby įsitvirtino❤️
Aksenija parašė:
Noreciau pasidalinti info.Kaip aš norejau LT darytis su donorinem,tai sakė ilgas laukimas.Tad jei nori rezultato greitesnio važiuoti i Latvija.Taip ir padariau ir d…
O jus koki varianta rinkotes, abi donorines lasteles ar viena kazkuria (spermos ar kiausialastes)?
Gatita parašė:
O jus koki varianta rinkotes, abi donorines lasteles ar viena kazkuria (spermos ar kiausialastes)?
Donorines kiaušialąstės pasinaudojau,nėštumas iš pirmo karto.Įtaria kad 👶👶🙈😇.Bet be balandžio men čia Uk prieti prie scan be sansu.Nebent skrist i LT
Aksenija parašė:
Noreciau pasidalinti info.Kaip aš norejau LT darytis su donorinem,tai sakė ilgas laukimas.Tad jei nori rezultato greitesnio važiuoti i Latvija.Taip ir padariau ir d…
Kokioje LV klinikoje daretes?
Aksenija parašė:
Donorines kiaušialąstės pasinaudojau,nėštumas iš pirmo karto.Įtaria kad 👶👶🙈😇.Bet be balandžio men čia Uk prieti prie scan be sansu.Nebent skrist i LT…
Sveikinu🥰
Aksenija parašė:
Donorines kiaušialąstės pasinaudojau,nėštumas iš pirmo karto.Įtaria kad 👶👶🙈😇.Bet be balandžio men čia Uk prieti prie scan be sansu.Nebent skrist i LT…
Kokius dar papildomus vaistus skyrė jums? Kiek kainavo jums dar be pacios proceduros ?
vikte.ra parašė:
Kokioje LV klinikoje daretes?
Norwthay klinika
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai