Nedejuojanti parašė:
As testa pasidarius radau 2-3sav nestuma. Nulekiau siandien iki gines, tai pasake, kad siandien ir treciadieni pasidaryciau hcg.
O tas prg geras taip?
Pirmieji nėštumo požymiai (simptomai) gali pasirodyti jau 2-3 savaitę po nesaugaus sekso (t.y. apie 4-6 nėštumo savaitę). Skaityti
visą straipsnįNedejuojanti parašė:
As testa pasidarius radau 2-3sav nestuma. Nulekiau siandien iki gines, tai pasake, kad siandien ir treciadieni pasidaryciau hcg.
O tas prg geras taip?
Mergarita parašė:
O tas prg geras taip?
As ji dariusis esu tik pries metus, buvo labai zemas, kaip daktare ivardino-pas mane nebuvo ovuliacijos fazes. O dabar ziuriu pagal lenteles, kad lyg ir tikrai viskas gerai
Mergarita parašė:
O tas prg geras taip?
O Jus jau gal turit atsakyma?
Eveluna parašė:
Sveikos ! Paskutinės menstruacijos buvo gruodžio 11d. , buvau pas gydytoją, echoskopas rašo 6 savaitės, o pati ginekologė sako kad pastoti galėjau gruodžio 24 - 26 …
Nestumas pradedamas skaiciuoti nuo pirmos paskutiniu mm dienos, tad viskas cia gerai
Eveluna parašė:
Sveikos ! Paskutinės menstruacijos buvo gruodžio 11d. , buvau pas gydytoją, echoskopas rašo 6 savaitės, o pati ginekologė sako kad pastoti galėjau gruodžio 24 - 26 …
Mano sirgimas buvo gruodzio 19. Dabar turetu but 5-a savaite. Tik vat ko man tas testas rode 2-3savaites, o ne 3+ 🤔
Sveikos 🥰
Ar kam nors yra taip, kad nejautėte jokių ženkliai pastebimų nėštumo simptomų išskyrus krūtinės jautrumą? 🤔
P.S. Pas mus pagal šeimos gydytojos apskaičiavimą tūrėtų rytoj prasidėti 7 savaitė 🤰
Rytoj taip pat pirmasis vizitas pas ginę.
Imu abejoti, galbūt išvis nesilaukiu 😀🤔
prisegu testukus darytus ketvirtadienį 
Eveluna parašė:
Kad sutampa.
Nėštumas skaičiuojamas nuo paskutinių mėnesinių pirmos dienos, nors faktiškai tuo metu dar nėra jokio nėštumo. Echo daugmaž atitinka laiką pagal mmm (šokia tokia paklaida – normalu). Jei gydytoja sako, kad pastot galėjot gruodžio 24-26, tai prie to pridėkit dar 2sav. (kad gautųsi įprastas skaičiavimas ne nuo pastojimo momento – taip skaičiuoja visi echo, gydytojai, internetinės skaičiuoklės ir t. t.). Žodžiu, vis tiek gausis tos pačios ~6sav.
Nedejuojanti parašė:
O Jus jau gal turit atsakyma?
Nee.. sakė ikels šįvakarą,tačiau nieko nesulaukiau.. ryt ryte spėju tik...
Eveluna parašė:
Identiškai kaip mano mėnesinės 10d buvo, o palei programėlę rašo vaisingas dienas nuo 22 iki 28.
tai gal tada ir pastojote, su mėnesinių pirma diena ir gaunasi 6 sav
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai