Mamukynas parašė:
Sveikinimai! Kiek iki mm ar jau turėjo būti?
Man siandien 27 ciklo diena. O menesines nereguliarios . Nuo 28-31 dienos..
Mamukynas parašė:
Sveikinimai! Kiek iki mm ar jau turėjo būti?
Man siandien 27 ciklo diena. O menesines nereguliarios . Nuo 28-31 dienos..
GyvenantiPuikiai parašė:
pas mane maždaug 6 dpo buvo 47, bet sakė, kad viskas gerai. Ir sakė, akd kadangi ir sergu reguliariai, ov pilnavertė vyksta, tai viskas ir yra gerai. Nes šiaip visu…
Idomu, ar nebus taip, kad 10-11 dienu antra faze yra normalu neplanuojancioms, o planuojancioms per trumpa
Morkele, jus VitD eksperte, gal pakomentuosite rezultatus?
Ka tik gavau progesterono ir vitamino D tyrimu rezultatus. PRG 8DPO buvo 43nmol/L (arba 13.5ng/mL) o VitD 73nmol/L (arba 182ng/mL).
Pagal VitD normas laboratorijos skaleje esu siek tiek maziau nei minimali riba (75-150), bet internete skaitau, kad jau laikoma VitD defficiency. Ar jus gertumet ta arkline ampule prie tokio lygio?
O del PRG, tai jeigu teisingai suprantu, rodo, kad ivyko ov?
Morkele parašė:
Idomu, ar nebus taip, kad 10-11 dienu antra faze yra normalu neplanuojancioms, o planuojancioms per trumpa![]()
As kaip suprantu liutenine faze turi buti bent 10dienu kad organizmas palaikytu nestuma.
laukiamlabai parašė:
Skydliauke gera pries 14 dienu ja tikrinausi profilaktiskai, na itampos buvo nes ta nezinia kankino uzkibo ar ne;( gal reiktu skambinti seimos gydytojai, nes hcg ne…
laukiamlabai parašė:
na man ne teplioja o nrm kaip per mm bega kraujas, tik sakau, kad nera didelio kraujavimo normalus kaip visada man buna..
Jums pačiai reikėtų spręsti
Aš dariausi HCG, kad žinoti, ar viskas išsivalė, kai pradėjau kraujuoti, kad vėliau nebūtų kažkokių problemų.
Kitos merginos visa tai nurašo vėluojančioms mėnesinėms ir net negalvoja, kad tai buvo persileidimas.
Nueikite pas ginekologą, kad ir papildomą talonėlį duos. Pasakys, kaip elgtis, kada ateiti echoskopijai ir pan.
laukiamlabai parašė:
Skydliauke gera pries 14 dienu ja tikrinausi profilaktiskai, na itampos buvo nes ta nezinia kankino uzkibo ar ne;( gal reiktu skambinti seimos gydytojai, nes hcg ne…
O aš sakyčiau testą pasidaryt. Man kai pradėjo tepliot testai nublanko, o tai jau buvo ženklas kad viskas. O ar gerai išsivalė pasižiūrėsit echo pas ginę
Bite medu nesa parašė:
Morkele, jus VitD eksperte, gal pakomentuosite rezultatus?
Ka tik gavau progesterono ir vitamino D tyrimu rezultatus. PRG 8DPO buvo 43nmol/L …
Oij per daug man nuopelnu, nesu toli grazu eksperte
Vit d arkline doze net nezinau ar gerciau pasiskaicius to vaisto informacini lapeli, bet vit d deficitas irgi negerai, reik ji kelt. Esu skaiciusi, kad vit d lasai gana efektyviai ji kelia. LaMona IUI temoje arklines vit d dozes (BON ampule) gerusi ne karta, turetu geriau patart.
O prg 43 nmol rodo ivykus pilnaverte ovuliacija (nuo 30nmol pilnaverte skaitosi).
sveikos, siandien apsilankiau pas gine, viskas puiku ciklo vidurys, trisluoksne gimda, sake daryt
paskui reikejo del darbo praeit medicinine patikra man, ir reikejo sviest plaucius, kazin ar labai blogai, ar nurasyt si cikla? jus cia apsisvietusios esat, gal kuri paprotins. Pasidariau dar bendra kraujo tyrima, viskas puiku, tik siek tiek per daug gelezies, seimos gydytoja liepe nebegert pregnacare conception, ale nieko man nereikia nes kraujas geras, tai nezinau klausyt man jos ar ne
Morkele parašė:
Oij per daug man nuopelnu, nesu toli grazu eksperteVit d arkline doze net nezinau ar gerciau pasiskaicius to vaisto informacini lapeli, bet vit d deficitas irgi…
Aisku, aciu! as geriu Vit D papildus kartu su folio rugstimi, bet esu dabar pasimetu, ar pas mane geras tas lygis ar ne. Eisiu pas sesele pasitart ;)
imaginary parašė:
O aš sakyčiau testą pasidaryt. Man kai pradėjo tepliot testai nublanko, o tai jau buvo ženklas kad viskas. O ar gerai išsivalė pasižiūrėsit echo pas ginę :bigwink:…
einu nusipirksiu nt testa, skambinau seimos gydytojai nuramino pasake palaukti iki kito apsilankimo pas gine tai bus 04-06 ir pasakys. Manau pasidarysiu nt mano gine privacioj klinikoj ir pas ja niekada nebuna papildomu numeriuku ;( bet bandysiu kazka spresti...
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
Laikykites 🫂