Ingridulia parašė:
Mane net tris kartus tikrinodar ir per tuos mėnesius plyšo folikulas labai skausmingai, tai net i greitąją išsikviečiau, buvo toks jausmas, kai papendicitas tru…
Tai laikas tada vyrui išsitirti :)!
Ingridulia parašė:
Mane net tris kartus tikrinodar ir per tuos mėnesius plyšo folikulas labai skausmingai, tai net i greitąją išsikviečiau, buvo toks jausmas, kai papendicitas tru…
InMau parašė:
Hmm.. na ta zinau kad trukus foliui ivyksta ov
bet ar galimi tokie stiprus skausmai?
kiekviena skirtingai jaucia arba nejaucia ov
InMau parašė:
O del kokiu riezasciu plyso nepasake?nieko, as labai tikiu kad aplankys gandrai greitai
, o mintys sako pildosi
![]()
Sakė gali būti, kad kraujagyslytė buvo folikule ir kai jis plyšo, todėl stipriai pajutau tą plyšimą. Nu aš tikiu, kad viskas bus gerai, norisi, kad kuo greičiau būtų tas gerai, todėl ir va mintys neduoda kiekvieną mėnesį ramybės...sako, kad kaip tik , kai apsėda mintys, tai neatsipalaiduoji, vien apie tai galvoji, tai ir neužkimba, o kai nusipjaunama bus kaip bus..tai ir pavyksta
bet man neišeina taip negalvot
GyvenantiPuikiai parašė:
Galvoju tai ir padaryti, kad būčiiau dėl jo rami, nes dbr neduoda ramybės tas dalykas. Ta procedūra nelb maloni vyriškiams, tai neskubinu, nes laiko dar nėra labai daug kaip planuojam, bet esu už taoi , kad geriau kuo anksčiau, nes jei kas, ir gydymas užsitęsia ir t.t. Nėra, manau, prasmės laukti, nes ir metai bėga mano :))
Ingridulia parašė:
Galvoju tai ir padaryti, kad būčiiau dėl jo rami, nes dbr neduoda ramybės tas dalykas. Ta procedūra nelb maloni vyriškiams, tai neskubinu, nes laiko dar nėra labai…
Kad kaip tik jiems labai malonu
gera gi nuleist gazą :)! Maniškis pasidarė po 4 mėnesių bandymo
aś ir nenorėjau laukti
nes jei kas ne taip, tai reik dar 3 mėn maždaug gydymui
InMau parašė:
Hmm.. na ta zinau kad trukus foliui ivyksta ov
bet ar galimi tokie stiprus skausmai?
Kiekvienos organizmas skirtingas, ginekologas sakė, jei taip stipriai jaučiama, tai reikia užsidėti šalto kažką ir atpalaiduojančių žvakučių į makštį, ir jei po 2val nepraeina tokie skausmai, tada tik kreiptis į daktarus. Bet aš išsigandau, nes taip pirmą kartą buvo. Visą pilvaplėvę, pilva ehoskopu žiūrėjo. Nepakenkė tie tyrimai
GyvenantiPuikiai parašė:
Kad kaip tik jiems labai malonugera gi nuleist gazą :)! Maniškis pasidarė po 4 mėnesių bandymo
aś ir nenorėjau laukti
nes jei kas ne taip, tai reik dar 3 …
Kiek žinau 3-5d. prieš šitą tyrimą reikia susilaikyti nuo lytinių santykių taip? O kokiame mieste darėtės, gal Vln?
Ingridulia parašė:
Kiek žinau 3-5d. prieš šitą tyrimą reikia susilaikyti nuo lytinių santykių taip? O kokiame mieste darėtės, gal Vln?
Sako, kad geriausia yra 3 dienas
nes paskui jie lėtėja, prastėja
darėm Vilniuje
Antakalnyje. Tik nepamenu gatvės
GyvenantiPuikiai parašė:
Sako, kad geriausia yra 3 dienasnes paskui jie lėtėja, prastėja
darėm Vilniuje
Antakalnyje. Tik nepamenu gatvės
![]()
Kiek kainavo? Aš "Norway" žiūrėjau, tai pilnas spermograma 60e. Tai čia tą pilną ir reikia darytis ar kaip?Kuom jos ten skiriasi, nes yra ir ne pilni kažkokie tyrimai.
Ingridulia parašė:
Kiek kainavo? Aš "Norway" žiūrėjau, tai pilnas spermograma 60e. Tai čia tą pilną ir reikia darytis ar kaip?Kuom jos ten skiriasi, nes yra ir ne pilni kažkokie tyrim…
Manasis 59 eur mokėjo. Tas nepilnas tai jau pakartojimui po gydymo
Pirmam kartui reik pilną daryti
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai