jupi parašė:
LAIME LAIME, man po ov irgi herpis lūpas papuošėir dar toks bjaurus, matyt imunitetas ne kažką
![]()
Gerai,gal lengviau kibs kai silpnesnis imunitetas
svarbu jau pastojus kad herpio nebutu
jupi parašė:
LAIME LAIME, man po ov irgi herpis lūpas papuošėir dar toks bjaurus, matyt imunitetas ne kažką
![]()
Gerai,gal lengviau kibs kai silpnesnis imunitetas
svarbu jau pastojus kad herpio nebutu
Marte_ parašė:
Kaunietes merginos, patarkit kurioj labej geriau hcg ir prg darytis? Jei Antejoj, kur zemaiciu pl yra, anksti ryte priduociau, tai kada atsakymas butu?![]()
Antėjoj abu ats dažniausiai ateina per 2val. nuo kraujo pridavimo. Teko tik kartą kitą dieną hcg laukti, nes darbo pabaigoj atėjau.
Via medicoj jei ateini ryte, gauni ats po pietų, jei iki kokios 15-16val. vakare.
xxxxxxxxxxx1 parašė:
pertrauka?
Nusprendziau kad nebenoriu as planuot nebenoriu stebet matuot ir visa kita, nes tada tik apie tai mintys ir sukasi ir prasideda nesutarimai seimoj pas mus.. Bet jis priesiskai nusiteikes nori planuot, bet pas ji kaip pas boba nuotaiko kaitos ir nuomones keitimas, pervarges ir jis turbut, dar blemba kai sulaukiau mmmm buvau pikta kaip visada per jas tai sakau jauciu tu nevaisingas nes viska atliekam gerai o niekaip nebepastoju, tai jis vargsas tik galva palinkciojo sako gali buti, labai blogai pasijauciau tai pasakius, tai ir pasakiau viskas baigiam tuos planavimus????
dianyy parašė:
ka galvojate ?
matosi kazkas melynuoja?
-burbė- parašė:
aš darausi via medica. jei ryte priduosi ats bus po pietų. apie antėją ne kokie atsiliepimai.
Blemba, nelabai pakeliui man via medica ir dirba tik nuo 8 val
o del ko blogi atsiliepimai? Kazka jie ten chimicina?
Amberit parašė:
Antėjoj abu ats dažniausiai ateina per 2val. nuo kraujo pridavimo. Teko tik kartą kitą dieną hcg laukti, nes darbo pabaigoj atėjau.
Supratau, aciu
Marte_ parašė:
Kaunietes merginos, patarkit kurioj labej geriau hcg ir prg darytis? Jei Antejoj, kur zemaiciu pl yra, anksti ryte priduociau, tai kada atsakymas butu?![]()
Aš darau Synlab-būna vakare, arba via medica būna po pietų
Mamame parašė:
Nusprendziau kad nebenoriu as planuot nebenoriu stebet matuot ir visa kita, nes tada tik apie tai mintys ir sukasi ir prasideda nesutarimai seimoj pas mus.. Bet jis…
o blem...nu jo biski reik smegenis pravedint jei jau tokia itampa...mes tai kazkaip pastaruoju metu nekalbam apie tai nes abiem tiesiog nusibodo?o si men aplamai nk nenoriu bet vis dar bkt matuoju is iprocio?
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
Tą ju…