Bridget parašė:
![]()
![]()
vien ismanancios sedi.
![]()
Tiesiog pasidomėk nuo kada gydytojai mato nėštumą. Ir pamatysi, kaip atsidūrusi mūsų, išmanančių viską, gretose
Bridget parašė:
![]()
![]()
vien ismanancios sedi.
![]()
Tiesiog pasidomėk nuo kada gydytojai mato nėštumą. Ir pamatysi, kaip atsidūrusi mūsų, išmanančių viską, gretose
B.I.T.Ė. parašė:
O kam domėtis jei tik BAC ir yra
Tamstta parašė:
O kam domėtis jei tik BAC ir yra![]()
Nu mano irgi bac ir buvo pirmas. Tai kai antrą pradėjom planuot aš tikrai neįsivaizdavau kas ta ov ir pan.. Bet atėjus į forumą domėjausi, o ne įrodinėjau savo nesąmoningas 'tiesas' iš iliuzijų pasaulio..
B.I.T.Ė. parašė:
Nu mano irgi bac ir buvo pirmas. Tai kai antrą pradėjom planuot aš tikrai neįsivaizdavau kas ta ov ir pan.. Bet atėjus į forumą domėjausi, o ne įrodinėjau savo nesą…
Mano analogiška situacija
Čia tiek daug naudingos informacijos, tik skaityti reikia
Panos klystat, mato. Man matė vėluojant mm dvi dienas. Aš ten nemačiau nieko bet patyrusi ginė matė ir nuotrauką padarė ir apvedė tušinukų vos įžiūrimą taškelį ir sakė "va čia matau". Sekiau ciklą nes klausimas buvo dėl poreikio toliau gert progesteroną. Tam taškeliui šiemet jau 11 m
grįšiu galėsiu įkelt echo nuotrauką. P.s. aš pati ten nieko nematau, bet todėl kad su echo visais kampais žiūrint ginei matės, kad ten taškiukas juoduoja, o ant nuotraukos mažos matyt neatsipausdino.
Marima parašė:
Ar kažką įžiūryte? LAbai labai neryškus, bet kažkas yra. Foto daryta praėjus 2-3 min. Ryt kartosiu su rytiniu šlapimu
Na ką. Vakar RapiPreg vaiduokliavo. Šiandien 30 CD, iki MMM dar 3-4 dienos, bet nuojauta ir savijauta daro savo.... dariau šiandien apie pietus. va kokie rezultatai su benu NT testais. Jutresnis išryškėjo iškart ir gan ryškus, 25 miu truputį blankesnis, bet iš kart pradėjo ryškėti. Labai džiaugtis nedrįsiu iki pat tol, kol gydytoja nepatvirtins. O kada pas ją eiti???

Tamstta parašė:
Tai gal turit nuotraukėlę tų 3-4 sav nėštumo neišmanančioms parodyt?
Gal tikrai klystam ir nieko neišmanom?
Pirmo nestumo nuotraukeles deja neturiu
Bridget parašė:
Noriu paklausti, jeigu mano ov turejo buti siandien bet kaip zinau ji neivyko nieko, nu bent isskyru tai jokiu kiausinio nebuvo isvis nei per vaisingas nieko. O sia…
Tos isskyros nebutinai buna matomos,ir jus tikrai nezinot ar vyko ar ne jei niekaip neseket,jus tiesiog sexu uzsiiminekit ir po dvieju savaiciu nt pasidarykit,nes dabar jau kasdien tai maus tai kutens tai dar kas nors darysis😄
Marima parašė:
Na ką. Vakar RapiPreg vaiduokliavo. Šiandien 30 CD, iki MMM dar 3-4 dienos, bet nuojauta ir savijauta daro savo.... dariau šiandien apie pietus. va kokie rezultatai…
O kada buvo paskutinių mm pirma diena?
Bridget parašė:
Noriu paklausti, jeigu mano ov turejo buti siandien bet kaip zinau ji neivyko nieko, nu bent isskyru tai jokiu kiausinio nebuvo isvis nei per vaisingas nieko. O sia…
Vien tik iš išskyrų sunku spręst
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
Omega-3, vitaminą E, C, seleną, cinką, Q10, foliata, vitamina B, magni, geležį. Gal nieko nepam…