Liudmila parašė:
Aš norėjau užpildyti o man visa laiko rašo kad blogai adresą parašiau.. O kaip reike..
Keista. Aš abiejuose turiu paskyras. Iš lifeextention užsakinėjau kelis kartus. Iš ten patiko ne tik folatas, bet ir šampūnai.
Liudmila parašė:
Aš norėjau užpildyti o man visa laiko rašo kad blogai adresą parašiau.. O kaip reike..
Keista. Aš abiejuose turiu paskyras. Iš lifeextention užsakinėjau kelis kartus. Iš ten patiko ne tik folatas, bet ir šampūnai.
Frappe parašė:
Sveikos, gal kas žino, jeigu progesteronas yra darytas 21 CD 45.48 nmol/L ar man įvyko pilnavertė ovuliacija? Gydytoja tik pirmadienį galės pakomentuoti...
jei 7d yra po ov, tada taip, pilnaverte
Frappe parašė:
Sveikos, gal kas žino, jeigu progesteronas yra darytas 21 CD 45.48 nmol/L ar man įvyko pilnavertė ovuliacija? Gydytoja tik pirmadienį galės pakomentuoti...
Taip, laikoma, kad pilnavertė ovuliacija įvyko prg esant bent 25
Zivileee parašė:
Merginos, man yra 4-5 savaitė, bet vis jauciu padilgčioja tai sonus, tai pilvo apacia pamaudzia, jausmas, kad susirgsiu ar čia normalu? 😊 pirmas leliukas nežinau ko…
Normalu 👌
Šakar. Makar parašė:
Normalu 👌
Nuraminot, nes prisiskaiciau, kad jei skauda pilvo apacia gresia persileimas....😔
Zivileee parašė:
Nuraminot, nes prisiskaiciau, kad jei skauda pilvo apacia gresia persileimas....😔
Normalu, visa kita pajausit veliau, o gal busit is tu laiminguju kur nieko nejaucia, bet siuo metu tas maudimas yra normalu, nenustebkit net jei antra ar trecia menesi, menesiniu laiku jausit ta maudima 🙂
Nekantraujanti parašė:
Normalu, visa kita pajausit veliau, o gal busit is tu laiminguju kur nieko nejaucia, bet siuo metu tas maudimas yra normalu, nenustebkit net jei antra ar trecia men…
Ačiū, galėsiu ramiai laukti, nepergyventi 😊 na gal ir būsiu arba pasirodys simptomai vėliau, nes man nei uoslė, nei maisto poreikiai, bei krutinė nieko nėra 🙈
Sveikos merginos, vėl noriu jusu nuomonės😔 siandien vel pasidariau HCG ir PRG su mintim kad paskutini kart ir lauksiu ramiai vizito pas gydytoja, taciau atsakymai truputi suglumino😕
Dariausi pirmadieni 12dpo buvo HCG 68 o PRG 77
Šiandien ( 16dpo ) HCG 299 o PRG 55nmol
Gal galit pasakyt savo nuomonę, nes tikejausi kad ir hcg bus daugiau jau o ir tokio prg kritimo nesitikejau😕