Ustepaniukaite parašė:
Man irgi taspats, 3d veluoja, maudzia pilvo apacio,bet testukas neigiamas
Jungiuosi prie jusu man jaj pat mm weluoja dvi dienas. Nt neigiami. Krutine pabrinkus,maudzia pilvo apacia.
Ustepaniukaite parašė:
Man irgi taspats, 3d veluoja, maudzia pilvo apacio,bet testukas neigiamas
Jungiuosi prie jusu man jaj pat mm weluoja dvi dienas. Nt neigiami. Krutine pabrinkus,maudzia pilvo apacia.
Mila-k parašė:
Sveikos merginos.
Gal kuriai nors taip buvo?
Man taip buvo, nuėjau pas gine ir įtarė policistines kiaušidės. Tik man testas metė vaiduoklius
Dominyka47 parašė:
Man taip buvo, nuėjau pas gine ir įtarė policistines kiaušidės. Tik man testas metė vaiduoklius
sveika, Dominyka, man gine irgi itare kad turiu policistines kiausides. Sake labai taskuotos. Sake keturios priezastys gali buti del ko: del streso, itempto gyvenimo, arba del mazai baltymu, arba miegu maziau nei 8h, arba del hormoniniu priezasciu.
Tai realiai mano atveju pirmas arba paskutinis del ko jos tokios. Bet nelabai suprantu ar tai lemia kazkoki mazesni vaisinguma ar ne? gal tu zinai? Man israse cycle balance, vyrui vitaminu irgi ir sake kad jei per puse metu nepastosiu- pasirodyt. Tada tyrimus darytumem del hormonu. Cia gal yra daugiau moteru su policistinem kiausidem? butu idomu suzinoti biski daugiau apie tai.
Filomena_ parašė:
O man visiškai dar nesijaučia krūtinė, gal kad jos beveik nėra![]()
![]()
Atsiras, kai pradėsit maitinti 😆 Aš irgi nelabai kažką turėjau, bet 4 dieną po gimdymo man net buvo baisu į jas žiūrėti, nes tiek išdidėjo 🙈
laimingai ištekėjusi parašė:
sveika, Dominyka, man gine irgi itare kad turiu policistines kiausides. Sake labai taskuotos. Sake keturios priezastys gali buti del ko: del streso, itempto gyvenim…
Man parekomendavo gerti dabar inafolic. Deja taip įtakoja nepastojima tos cistos, nes nevyksta ovuliacija arba vyksta kas antrą kartą arba dar kažkas ten būna. Poto kai sužinojau oakalbejau su drauge ir pasirodo pas ją irgi pk tai jai pavyko pastoti tik po 3 metu 🤦♀️aš tai iš prašiau pas gine siutima, pas endokrinologa, kad pasitikrint ar su hormonais viskas gerai. Nes jei su hormonais kažkas negerai kuo anksčiau pradėsi tuo geriau 😊 bet čia pas mane irgi viskas paaiškėjo šių dvejų mėnesių bėgi, dabar va irgi laukiu mėnesinių ir galvoju gal visgi įmanoma pastoti ar tikrai jau ne 🤔
casidi parašė:
Pamaudzia vis pilva, speneliai lyg buvo sujautreje, dabar nebe. Atrodo vakare daugiau toks sleikstulys. O gal cia tik psichologija
na ar yra daret testuka?
ar atejo mm?,)
Mila-k parašė:
na ar yra daret testuka?ar atejo mm?,)
Ne... galvojau palauksiu iki svenciu. Nu tai ryt dar pagadinsiu 🤣 siaip tikrai jau nieko nesitiki. Va dabar normaliai jau ir krutine skauda kaip pries mm... daugiau kazkaip lyg ir nieko. Realiai sita cikla baisiai ir nesistengem 🤣 tik va atrodo ovuliacija (pagal isskyras) kaip ir laiku buvo bet va mm labai stipriai veluoja kazkaip. O kaip pas jus situacija?
seline parašė:
Sveikutes kaip laikotes😊 as po darbu ilsiuosi dar ryt atidirbt 🙈norejau paklaust ar yra merginu is peterboro? Gal kas lankesi privacioj klinikoj kokios kainos?…
Reik nepatingėti ir ilysti i jų puslapį visos kainos yra...
https://www.jennaclinic.co.uk/lith-prices
casidi parašė:
Ne... galvojau palauksiu iki svenciu. Nu tai ryt dar pagadinsiu 🤣 siaip tikrai jau nieko nesitiki. Va dabar normaliai jau ir krutine skauda kaip pries mm... daugiau…
Mila-k parašė:
na ar yra daret testuka?ar atejo mm?,)
Tikrai neigiamas. Gal net siandien jau ir pasirodys panasu.. visa savaite 🤦♀️ reiks kita labiau pasistengt 🤣 tik pirmas bandymas
2 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai