2020.09.21 11:44 (prieš 5 m.)
panele2020 parašė:
Oho, tikrai ilga Jusu istorija 🙏🏻 Bet as tikiu, kad imanoma pastoti su PKS. Bet kodel Jus tik dabar suzinojot, kad turit tai? Ar anksciau nejot pas gine? Nes as gal…
Ačiū jums labai... Taip nesilankiau as pas ginekologe rimta anksčiau, tiesiog bijojau. Bet gerai kad sužinojau, yra kaip yra.
Na taip, visko būna, gal ir pastosiu, gal ir ne. Iš kitos pusės dziaugsiuos jei pabaigsiu mokslus ir dirbsiu pagal specialybę, nes man labai patinka tai ką mokausi. Bent kažką turėsiu.
Nevisada būna ta graži pabaiga ir visa tai suvokiu.
Su vyru esam apie tai kalbėję, kas bus jei niekada nepavyks, nes patikėkit manim po 4m nepastojimo, rožiniai vilties akiniai nukrenta.. Tai aš sakau būčiau laiminga, jei tu susirastum kita, kad jums gimtų vaikai.. Jis pradėjo pakeltų tonų sakyt kad ką aš čia kalbu ir pasakė juokais' taip lengvai manęs neatsikratysi' tai aišku kažkiek nuramina.
Bet esu pasiryžusi viskam, jei natūraliai nepavyks. Tik dabar užsitikrinsiu sau bent kažkokia veikla, prasme, profesija, kad jei likčiau be vyro, na visko būna, pačios Suprantat. Tai nelikčiau visai be nieko.