Clever parašė:
Dar visi nt prieš akis reiškia😂
Mano vyras, kai pasakiau, kas nepavyko irgi sako, tai čia ženklas, kad daugiau meilės ir testų bus galima daryti 😃😃😃
Clever parašė:
Dar visi nt prieš akis reiškia😂
Mano vyras, kai pasakiau, kas nepavyko irgi sako, tai čia ženklas, kad daugiau meilės ir testų bus galima daryti 😃😃😃
OhSophie parašė:
Man tai vyras sako kad atsipalaiduočiau ir nebedaryčiau testų
bet negaliu aš jo klausyt 😂
...Dream... parašė:
Jeigu ta juostele buvo ruzava - sakyciau teigiamas. Bet jeigu pilka - tai isdziuvimo linija
Ta juostele vos vos matesi, reikejo kampa pagauti kad kazka iziureti, ji buvo ruzava, bet tikrai pasiziurejus kaip ir nieko nebuvo 😀
Karolina@ parašė:
Ta juostele vos vos matesi, reikejo kampa pagauti kad kazka iziureti, ji buvo ruzava, bet tikrai pasiziurejus kaip ir nieko nebuvo 😀
Man irgi taip buvo, net nesuprasi realiai ar rožinė ar pilka. Bet šnd pvz visiškai tuščia buvo, užvakar ir vakar buvo tie šešėliai. Tai nuspremdžiau kad ten išdžiuvimas
Pipirelis parašė:
aš turiu klausimą, gal žinosit..nes klaidžioju ir atsakymo nerandu vieningo. po persileidimo, pirmą persileidimo dieną ir laikyt naujo ciklo pradžia? ar tepliojimų …
Pirma persileidimo (kraujavimo) diena ir yra pirma ciklo diena
Karolina@ parašė:
Man su pirmu nestumu irgi vos vos matesi tam tikru kampu pries tam tikra sviesa vos vos ruzava. Ta pacia diena nuejau privaciai ir per echoskopa rado zirniuka. Neatsimenu kiek nestumui laiko buvo, bet dar net nebuvo atejes menesiniu laikas. As ziauriai nekantri esu 🙈 todel pas mane vaikai ateina per pirma cikla 🥰
Linkiu ryskejanciu juosteliu 🥰
Karolina@ parašė:
As imesiu jau pilnai isdziuvysi, ant katik padaryto, matesi, kad toi vietoi, turi buti juostele. Ta juostele, realiai plati kaip ir c, tik cia kazkaip kitaip isime…
Cia gal amedi testas? Man rodė ryškesni vaiduoklį ir apgavo nes sulaukiau mmm po savaites
aida87sladkeviciute parašė:
Ar cia pries mm vel vyksta ov?nesuprantu kaip idomu pasidare
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai