ingius68 parašė:
Na tada nezine ar vėluoja ar ne 😉 bet kurio atveju linkiu geriausio 🥰
Aciu matysim kaip Dievas duos
ingius68 parašė:
Na tada nezine ar vėluoja ar ne 😉 bet kurio atveju linkiu geriausio 🥰
Tiesiog Olga parašė:
Na čia ir dievas ir jus pati jau turit daryt 😉
Pipirelis parašė:
as del Olgos pamasciau. tris dienas veluoja mm, visi testai neigiami apart vieno. tai verciau viena dar testa darytiso tada krauja nusileist pagal poreikius, j…
Tai taip rytojui turiu dar viena juostele tiesiog jau kasete ne pasitikiu ir sroviniais ne visais nes ne aisku ar cia kainos viena ta cikla ir pabego ar ne tai lauksiu ka ryt parodys
IneB parašė:
Man taip pat turėjo būt 7 diena... Jaučiate kažką tai? Man visad prieš mm pilvą musdavo, tai dabar taip pat maude ir jau tikrai laukiau kol pareis ir nėra... Daugia…
Kažko labai rimto nesijaučia 🤔 krutinė lyg šiandien skaudesnė, bandžiau ir su vyru ledus pralaužt vakar 😁 niekas nevyksta..😁 o šiaip jaučiuos atrodo pavargus, miego norėčiau daug jei būtų galimybė..😁 bet normalu tikriausiai nuovargis jei kūnas niekaip menkių nepramuša 😁
ssonataa parašė:
Likus 9-10d iki mm, ar pastebėjot kokios išskyros pas jus? Pas mane atrodo visada drėgmės pojūtis ten. Ir GK aukštai...aišku likus dienai ar dviems jis turėtų nusil…
Man taip ir slapia ten ir gk aukstai 🤣🤣
ingius68 parašė:
Na čia ir dievas ir jus pati jau turit daryt 😉
Tai jo ryt kartosiu testa ir jeigu kas skambinsiu kad tyrimams uzrasytu kada ateit 🙊 nes nezinia zudo dar kai testai taip tyciojos is visu tik sitas parode ir tai vakare dariau
ssonataa parašė:
Likus 9-10d iki mm, ar pastebėjot kokios išskyros pas jus? Pas mane atrodo visada drėgmės pojūtis ten. Ir GK aukštai...aišku likus dienai ar dviems jis turėtų nusil…
buvo daug isskyru, net labai. kas del gk, kazkas buvo sioje temoje imetes lentele apie gk ir padeti ciklo ir nestumo metu. tai antroje fazeje jis is esmes visada buna aukstai po ov, pries mm sukieteja ir nusileidzia. nestumo metu lyg buna vidutiniame aukstyje.
Finlandia parašė:
Mum su pirmuoju buvo, kad vis nepavyko ir 1 mėnesį darbą keiciau, konkursas buvo, daug įstatymų išmokti reikėjo, persiduoti darbus, po to nauja vieta darbe, daug iš…
Ikvepiancios istorijos! 🌸 na o jeigu ne - busim pailseje biski.
Tiesiog Olga parašė:
Tai jo ryt kartosiu testa ir jeigu kas skambinsiu kad tyrimams uzrasytu kada ateit 🙊 nes nezinia zudo dar kai testai taip tyciojos is visu tik sitas parode ir tai v…
Kaip bebūtų linkiu geriausio
20 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai