Eiva2 parašė:
Testa bandet daryti?
jeigu iki vakaro neatsiras nusipirksiu pasidarysiu
Eiva2 parašė:
Testa bandet daryti?
jeigu iki vakaro neatsiras nusipirksiu pasidarysiu
Saldapicki parašė:
O neturit galimybės pasiimti 3 vaiko priežiūros metus ir bent pora menesių dar pabandyti,gal užkiptų žirniukas ir nereiktų atidirbti ir į darbą grįšti🤔😊…
Turiu turiu, tik negauciau jokiu ismoku visai nuo vasario men. Tai praktiskai gausis, kad 6men tik is vyro algos gyventume🙈 sunkoka butu. Cia didziausia dilema
Aksomine parašė:
Labas rytas, panašu, kad mano persileidimo kraujavimai baigėsi. Buvo lygiai 10 dienų 🙈
Po ginekologės vizito, mano žirnis dar pilnai nepabėgo, ant dienų turėtų pasišalinti, gimda švari, o žirnis keliauja jau lauk, matėsi echoskopuojant.
Liepė sulaukti po persileidimo pirmų mėnesinių ir bandyti laimę vėl, nes gimda pilnai išsivaliusi bus ir gimdos kanalai, o gimdos kaklelis atviras, pastojimo tikimybė padidėja. Tik nzn ar aš noresiu po pirmų mėnesinių bandyti 😔 supalauksim bent 2
Amber3 parašė:
Turiu turiu, tik negauciau jokiu ismoku visai nuo vasario men. Tai praktiskai gausis, kad 6men tik is vyro algos gyventume🙈 sunkoka butu. Cia didziausia dilema![]()
6 mėn tikrai nemažas laiko tarpas... Aš ir tikiuos kuo greičiau pastoti,kad 3 VPA metuose,kuo mažiau be pajamų reiktu būti,bet čia nežinosi..🤔 kai pagalvojus ir aš nežinau ką daryčiau,man gegužį reikia grįšti,tai jei iki tol nepastosiu gal ir į darbą grįšiu🤔🤔
Krisstin parašė:
Po ginekologės vizito, mano žirnis dar pilnai nepabėgo, ant dienų turėtų pasišalinti, gimda švari, o žirnis keliauja jau lauk, matėsi echoskopuojant.
Kaip gaila... Stiprybės jums🤍
Greta117 parašė:
Man 27 turėtų mm būti, bet pagal pilvo apačios maudimą toks jausmas kad tikrai ateis anksčiau, neverta ko gero nei testo gadinti ... Visoms geros naujos savaitės pr…
Labas, man nuo vakar irgi labai maudžia pilvo apačią, prie krūtinės prisiliest bijau, kiek skauda, mm 28 d. turėtų pasirodyt, šiaip ciklą esu nurašius, nes daug vaistų vartojau dėl sveikatos problemų, bet tas pilvo maudimas per PMS nėra dar toks buvęs ir kad kelias dienas iš eilės. Gadinau testukus, kol kas balti 🤔😊
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai