Satigra parašė:
Kartais ne Livsane OT?
Ne
Satigra parašė:
Kartais ne Livsane OT?
Ne
Maja11 parašė:
Sveikos, mėnesinės vėluoja dvi dienas, labai daug išskyrų (panašu į leukorėją), bet vis delsiu testą pasidaryt, nes bijau nusivilt ir maudžia viską kaip prieš mėnes…
Gal žiūrėjote, kaip gimdos kaklelis? Žemai, ar aukštai? Ar nesekate pokyčių?
Nes vakar testavausi 5d iki mm buvo vaiduoklis. Gimda buvo aukštai, buvo daug išskyrų. Šiandien jau žemai... Išskyrų daug. Bet testas vaiduoklio 4d iki mm neberodo. Skaičiau, jei gimdos kaklelis leidžiasi prasidės mėnesinės...
Managa parašė:
Aišku dabar labai lengva man kalbėti, bet vistiek pakalbėsiu![]()
Aš irgi varydavau testus nuo kokios 9DPO (ir nematau tame nieko blogo, jeigu tik norisi) ir vis g…
Kaip sujuokino jusu postas, as ir galvojau siandien vel pasidaryti testa, paziuret kaip graziai baltuoja, bet palauksiu iki penkt 😀 jei mm nepramus, nes siandien atsikeliau po naktines - toks sunkumas aplink pilva, kad net atrodo i klubus krenta
Braškyte00 parašė:
Ok... o kaip toki skaityti testą?😒
Brokas
Braškyte00 parašė:
Ok... o kaip toki skaityti testą?😒
Brokas
Merginos kokį gydymą jums paskyrė dėl nereguliarių mėnesinių?
Tik duphastono?
Aš jau prarandu viltis visai, nepastoju jau toi greitai metai bus🤦vartojau kt apie 4m,po nutraukimo galvoju oplia greitai viskas bus...o čia mėnesinės tik su duphastono pagalba 🤦🤦😭😭 be jų galiu neturėti mm 2-3men🤦
Gyd.sake reikės jau kas mėnesį gerti 16 ciklo diena kokį pusmetį paskutinis vizitas buvo praeitą mėnesį.
Turiu bent gerų rezultatų,kad jau nereikia gerti 10tableciu ir laukti dar +3d.Jau užtenka 4-6tab 🙏🥳🧸
Kas mėnesį n testukų su tą mintimi,kad gal bus ll🥰🤰 ir realiai niekada taip nelaukiau mm kaip dabar,žinant kad be jų nebus ir vaiko.
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai