Dobiliuxx parašė:
Man valymas darytas 12.09d, po valymo už 26d prasidėjo mėnesinės. Pasidarius testą vis rodydavo teigiamą... antros normalios MM pasirodė sausio pradžioj, sausio vid…
Tai čia gaunasi sausio mėn dvejos mm?
Dobiliuxx parašė:
Man valymas darytas 12.09d, po valymo už 26d prasidėjo mėnesinės. Pasidarius testą vis rodydavo teigiamą... antros normalios MM pasirodė sausio pradžioj, sausio vid…
Tai čia gaunasi sausio mėn dvejos mm?
Lėjaa parašė:
Sveikos, damos.. Mano istorija trumpai: 2 nesivystantys nėštumai, begalė tyrimų, reziumė - viskas su manimi gerai ir vakar vėl teigiamas testas! Džiaugsmą užgožia b…
Kokius tyrimus jums atliko? Bandėte sekti hcg ir prg?
Gikante parašė:
Nežinau aš tai sekčiau hcg ir prg jei vėl pastočiau, nes prieš pirmagimę tai irgi 3 nepavykę nėštumai ir reziumė sveikabet kai su pirmagime tikrinausi progester…
Ačiū labai. Kas kiek laiko reikėtų darytis progesterono tyrimus?
Lėjaa parašė:
Sveikos, damos.. Mano istorija trumpai: 2 nesivystantys nėštumai, begalė tyrimų, reziumė - viskas su manimi gerai ir vakar vėl teigiamas testas! Džiaugsmą užgožia b…
Kaip su kraujo krešėjimu? Gal reikia skystinanciuju Jums, gal susidaro krešuliai todėl nustoja vystytis? Čia gan dažna problema, kai viskas kitas gerai bet vis nesivysto nėštumai.
Arba su DNR kazkas buna dar…
Linkiu, kad šis nėštumas butų sėkmingas ❤️
Gitannaa parašė:
Kokius tyrimus jums atliko? Bandėte sekti hcg ir prg?
- Kariotipus, tiek vyro, tiek mano.
- LPL
- Hormonus (FSH, LH, prolaktiną, testoteroną, SHBG)
- AFS
- Citomegala
vazi parašė:
Kaip su kraujo krešėjimu? Gal reikia skystinanciuju Jums, gal susidaro krešuliai todėl nustoja vystytis? Čia gan dažna problema, kai viskas kitas gerai bet vis nesi…
Labas, užmačiau apie krešumą.. turėjau ir aš nesivystančių.. ir viena gydytoja buvo minėjusi kai pastojau, vartoti aspiriną, nuėjus pas savąją sako nereikia.. bet kiek skaičiau mamyčių pasisakymus, tai daug kam aspirinas padėjo išnešioti vaikučius..
Lėjaa parašė:
- Kariotipus, tiek vyro, tiek mano.
- LPL
Pas imunologą Ana, NK, imunogramą nedarė jums?
Gitannaa parašė:
Pas imunologą Ana, NK nedarė jums?
Ne, kas tai?
Lėjaa parašė:
Ačiū labai. Kas kiek laiko reikėtų darytis progesterono tyrimus?
Aš kadangi stebėjau augimą, tai kas 2d,bet manau jei tik progesteroną tai 1k užtenka savaitėje
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai