9920916 parašė:
Sakė kad rizika labai didele islieka kad vel bus tas pats dar skaičiau israse kad ka iseme siunte histologiniam tyrimui idomu ka jie ten tiria?
Neįsivaizduoju, nieko man apie tai neuzsimine 🤔
9920916 parašė:
Sakė kad rizika labai didele islieka kad vel bus tas pats dar skaičiau israse kad ka iseme siunte histologiniam tyrimui idomu ka jie ten tiria?
Neįsivaizduoju, nieko man apie tai neuzsimine 🤔
Labas visoms..
Uzjauciu kam nepavyko. As rytoj vaziuoju pasitvirtinti diagnoze kuria jau zinau. Beveik pries savaite pradejau biski kraujuoti patikrino viskas gerai sake per savaitgali sustiprejo kraujavimas bet ne kaip mm buvo ne tokios gausios i paketa. Zodziu hcg dariausi pirmadieni treciadieni jo rezultatus ryt pasakys gine. Bet vkr nusipirkau testa jis ner jautrus bet parode antra blankstancia juostele. Pirma karta man taip ivyko nezinau ka kaltinti norisi save.. labai sunku labai daug verkiau nes jau prisigalvojus visko buvau. Su pirma viskas gerai buvo o va db ivyko taip.. ryt pasiklausiu gines kiek rekomenduoja laiko nebandyti pastoti nes skaiciau tai ivairiai raso.
Jorytė1 parašė:
Labas visoms..
Uzjauciu kam nepavyko. As rytoj vaziuoju pasitvirtinti diagnoze kuria jau zinau. B…
Uzjauciu, musu istorija toke pati, mums pertraukos sake nedaryt, dabar sulaukus mm darys tyrimus ir ziuries kas kaip ir sekanceme cikle jau pradies rimtai viska stebiet augint ir t.t.
9920916 parašė:
O jeigu isimti abu tai viskas jokiu sansu pastoti?
Jau niekaip naturaliai,jei abu isimti. Laikiam skambucio is klinikos. Keliaujam ivf keliu.. bet as rinkausi antra išimti pati,nes klause dar. Ar palikti. Bet as pvz labai issigandau to negimdinio nuolatos jame.. ir narkoziu tiek,ir skausmo labiau psichologinio nei fizinio. Sunku buvo tikrai,verkiau kolidoriuj ant grindu atsisedus ligoninej. Bet pasirinkau isimti. Nes netgi darant ivf su tokiu nesveiku kiausintakiu vaikelis gali atsidurti jame tai... As rinkausi sita kelia,tada jau jokiu riziku ,kad uzstrigs vel kiausintakyje. Issipleciau labai. Atsiprasau. Bet tai,nera sansu be kaiusintakiu pastoti naturaliai😉
9920916 parašė:
Na teks toliau meginti bet is to streso nepaklausiau kada galiu meginti vėl minejo tik kazka kad menesiniu sulsukti butinai normaliu turiu dar vyras sako koki menes…
Pas mane irgi desiniajame buvo pastrige. Operavusi daktare sake, kad labai vingiuotas del to pastrigo. Ligoninei sake jog bandyti vel galima po 3 menesiu. Praejus 2 menesiams nuejau pas savo ginekologe ji paziurejo kaip sugijo ir dave zalia sviesa bandymams. Taciau pasake, kad jeigu nepavyks per puse metu pastoti tai veliau maza tikimybe. Nes ir taip prastas kiausintakis, o dabar dar ir randas jame kas dar labiau mazina pratekamuma. Tai jeigu dabar nepavyks reikes darytis pratekamumo turima ir bandyti.
Bandom nuo vasario menesio, bet kol kas nieko... dar kaip specialiai ciklas visai durniuot pradejo, jau nervas ima.
Ingius68 parašė:
Uzjauciu, musu istorija toke pati, mums pertraukos sake nedaryt, dabar sulaukus mm darys tyrimus ir ziuries kas kaip ir sekanceme cikle jau pradies rimtai viska ste…
Man atrodo mes abi buvom gruodinukuose. Labai baisu.labai skauda sirdi. Na man vis dar biski kraujuoja ryt pasakys kaip ten valosi viskas ir kada galima bandyt vel. Nes tikrai galvojau daugiau kraujo bus. Ir lauksiu mm kazkada turi pasirodyt..o jums ne pirma karta ivyko persileidimas?
Jorytė1 parašė:
Man atrodo mes abi buvom gruodinukuose. Labai baisu.labai skauda sirdi. Na man vis dar biski kraujuoja ryt pasakys kaip ten valosi viskas ir kada galima bandyt vel.…
Ne man jau n kartu per 5 metus, taip gruodinukose, na kraujo pas mane irgi nebuvo daug viena ryta pliupsnis didesnis ir tiek o poto tepliojo tik keles dienas, na dabar pradiejo itarti kad gimdos gleivine per plona diel to gerai neisikabina, nes mano ciklas nelabai rgulerus o ir ilgas taciau mano mm visada ira tokios menkos kad tik viena diena daugiau o poto viskas. Dabar norietusi greciau sulaukt tu mm kad tyrimus pasidaryt bet zinant cikla tai ilgai lauksiu.
Ingius68 parašė:
Ne man jau n kartu per 5 metus, taip gruodinukose, na kraujo pas mane irgi nebuvo daug viena ryta pliupsnis didesnis ir tiek o poto tepliojo tik keles dienas, na d…
O jetau kaip liudna.. na svarbu atrasti kodel taip vyksta ir tai sutvarkyti. Hm gal del to kad mazai laiko uztad ner jo daug. Na man vis dar teplioja ryt savaite bus kai viskas prasidejo.vienas kartas buvo stiprus pliupsnis tai ir galvoju gal tada viskas ir issivale. Mano ciklas 28d tai matysim kada jos cia susimastys gryzti..
Jorytė1 parašė:
Labas visoms..
Uzjauciu kam nepavyko. As rytoj vaziuoju pasitvirtinti diagnoze kuria jau zinau. B…
Labai uzjauciu. Niekada niekada nekaltinkit saves del to. Zinau, sunku labai, pati patyrus ta, tik man buvo nesivystantis ir as 3 savaites nieko nezinojau, vaiksciojau laiminga. Daug verkiau, daug kaltinau save, daug masciau. Na, bet zinokit kai nurimsti, pradedi skaityti, gilintis, supranti, kad ne be reikalo tokie dalykai vyksta, reiskia kazkas buvo negerai genetiskai greiciausiai ir gamta susitvarke pati. Man padejo bendravimas ir skaitymas istoriju kam nutiko taip pat, padejo nesijausti vienai. Sekanti karta tikrai pavyks!
Jorytė1 parašė:
O jetau kaip liudna.. na svarbu atrasti kodel taip vyksta ir tai sutvarkyti. Hm gal del to kad mazai laiko uztad ner jo daug. Na man vis dar teplioja ryt savaite bu…
Man pries pliupsni keles d tepliojo ir po jo dar 3-4 dienas, as buvau antradieni pasitikrinti tai viskas svaru sake. Ira kaip ira rasim problema ir ja sutvarkysim tada bus viskas gerai o jums pirmas kartas?
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai