Heile parašė:
Man numatomos mm kita ketvirtadieni, siandien 8dpo, viena testuka pabandziau, bet biski pasimetus, lyg vaiduoklis, lyg isdziuvimas, nesuprantu, bet nu vos vos matom…
Parodykit! 😍
Heile parašė:
Man numatomos mm kita ketvirtadieni, siandien 8dpo, viena testuka pabandziau, bet biski pasimetus, lyg vaiduoklis, lyg isdziuvimas, nesuprantu, bet nu vos vos matom…
Parodykit! 😍
Ramunele22 parašė:
Parodykit! 😍
Ant foto nieko nesimato, plika akim vos iziuriu 😅
Heile parašė:
Ant foto nieko nesimato, plika akim vos iziuriu 😅
Pabandykit pakartot ryt, poryt, tikiuosi ryskes, labai to linkiu! 😍
Saulyte929 parašė:
Sako kai imunitetas pasilpsta kaip tik geriau kimba![]()
Tikiuos 🤭
Pipirelis parašė:
Nieko ne velniop, nebent snarglys per smakrą teka ir nelabai nuotaikos dėl to yra
Oj prajuokinot 😁 apart, kad galva kaip plytų prikrauta, gyvent galima 🤭
ReDi. parašė:
Aš ir covid prasirgau po mm ir tą ciklą kibo 😊 genetikė sakė svarbu, kad iki ov sirgau, tai įtakos neturėtų turėti jei užkibs 😊
Ovuliacija dar tik turetu but, bet panašu jog nusitęs vėliau dėl ligos, nes nėra jokių pojučiu 🥴 temperatūra aukšta tik viena diena buvo, o šiandien jau nebėra, 37 tik.. reikes bandyt gaudyt tada 🙈
Netuke parašė:
O per covid pastot nera rizikos?
Mano pastojimas covid sirgimo metu dėja baigėsi liūdnai, bent jau mano atveju sakė būtent jis įtakojo nesivystantį.
gule parašė:
Mano pastojimas covid sirgimo metu dėja baigėsi liūdnai, bent jau mano atveju sakė būtent jis įtakojo nesivystantį.
O sunkiai ar lengvai prasirgot?
Evitaa parašė:
O sunkiai ar lengvai prasirgot?
Lengvai, teisingiau iškart nes pradėjom planuot ir pirmam cikle iškart. Po nesivystancio ir vėl greit iš pirmo karto bet po antro persileidimo. 08.22 iki šiol nekimba
gule parašė:
Lengvai, teisingiau iškart nes pradėjom planuot ir pirmam cikle iškart. Po nesivystancio ir vėl greit iš pirmo karto bet po antro persileidimo. 08.22 iki šiol nekim…
Tai gal kur kitur bėda yra, jei du nesivystantys neštumai, nebandėt tirtis? 😔
Evitaa parašė:
O mūsų šis ciklas turbūt nueis velniop, nes susirgau covid, vaisingos dienos kažkada irgi ne už kalnu turetu būt 🤧
Man taip buvo,susirgau kovidu ir po keletos dienų buvo vaisingos dienos , bet nepraleidom ir kaip tyčia pastojau ir sėkmingai isnesiojau,nes prieš tai buvo du nesėkmingi nėštumai ☺️
Siaip zinokit isdurneciau. Ant durniaus vkr dariausi testa ziuret ar blanksta aj sakau snd pasidatysiu siandienos atrodo ryskesnis negu vakaryskstis. Gerai kad ryt pas gine ir pasakys buvo persileidimas ar ne. Bet palei mano savijauta na buvo tikrai tik tie testai gali taip sumaisyt smegenis.
Virsutinis vakar dienos
Apatinis siandienos

10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai