Dianielė parašė:
Sveikos merginos, man šiandien 9po diena, ir testukas ankstyvasis baltas, ar dar galiu tikėtis ,kad užkibo ?😥☺️
Man 10dpo testas irgi baltas, bet vilties turesiu iki pirmo 🩸 laso
Dianielė parašė:
Sveikos merginos, man šiandien 9po diena, ir testukas ankstyvasis baltas, ar dar galiu tikėtis ,kad užkibo ?😥☺️
Man 10dpo testas irgi baltas, bet vilties turesiu iki pirmo 🩸 laso
Krasula parašė:
Labai labai linkiu kad kito ciklo nesulauktum ❤️
Ačiū 🙂 norėčiau kad taip ir būtų 🙂
rasiux00 parašė:
Manau susijes, bet issivalo kiek reikia matyt ir vėl ant viršaus sluoksnį augina, todėl ir būna per ov trisluoksne gleivine 🙂 mano manymu
O negali taip kad organizmas jau ruosiasi priimt nestuma ir bando gleivine storesne islaikyt, kad zirniukui lengviau isitvirtint butu? Ar jau nusneku?
rasiux00 parašė:
Taip, tai galvoju ar viskas gerai bus, kad nebūtų anksti jo sprogdinti ☺️
Man dvi gydytojos bandė įstatyti ir nei vienai nepavyko
o gydytojos abi su ilgamete patirtim... niekada negalvojau, kad teks atsidurt tokioj situacijoj
o dar kai pasako gydytoja, kad jai "pirmą kartą gyvenime taip per 18 metų darbo patirties" tai išvis nemalonu
bet nenoriu sakyti klinikos pavadinimo, nes gal tikrai čia aš retas atvejis, gydytojos tikrai stengėsi.
Ramunele22 parašė:
O negali taip kad organizmas jau ruosiasi priimt nestuma ir bando gleivine storesne islaikyt, kad zirniukui lengviau isitvirtint butu? Ar jau nusneku?
Jeigu pagal tokią teoriją spręsti, tai orgaznizmas kiekvieną mėnesį ruošia gleivinę nėštumui
Nebus čia susiję dalykai
Rufina parašė:
Kažkaip aš pati pastebėjau, kad kai stimuliacijas darau, man gleivinė užauga, bet mėnesinės visai negausios, tai gal čia vaistų poveikis labiau:oops:…
Gali būt 😉
Bet tai tikrai nieko blogo, o kaip matom iš Rasiux pavyzdžio, tai tik į gerą.
Man visi trys ciklai po gimdymo belenkaip gausūs, tai tikiuosi dabar bus normaliau 🙏
Rufina parašė:
Jeigu pagal tokią teoriją spręsti, tai orgaznizmas kiekvieną mėnesį ruošia gleivinę nėštumuiNebus čia susiję dalykai
![]()
As tiek kiekviena menesi iskraujuoju, kad atrodo man ten niekas nesiruosia
viskasyrairbusgerai parašė:
Man dvi gydytojos bandė įstatyti ir nei vienai nepavykoo gydytojos abi su ilgamete patirtim... niekada negalvojau, kad teks atsidurt tokioj situacijoj
o dar …
Nu labai tikiuosi kad pavyktų kitą kartą 🙂
Rufina parašė:
Kažkaip aš pati pastebėjau, kad kai stimuliacijas darau, man gleivinė užauga, bet mėnesinės visai negausios, tai gal čia vaistų poveikis labiau:oops:…
Manau ir aš taip pat 🙂
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai