AsSaSG parašė:
Gydytoja paziures, ar uzaugo folis.
OV testais stebeti galite, ND irgi darykit, jei norisi![]()
Ačiū. 🤩🤗
AsSaSG parašė:
Gydytoja paziures, ar uzaugo folis.
OV testais stebeti galite, ND irgi darykit, jei norisi![]()
Ačiū. 🤩🤗
kiviukas parašė:
Būna, kad ov vėliau pasirodo, bet labai įdomu ką jums testas šiandien parodys, pasidalinkit, kai testuositės🤞
Šiandien ryte jau OT blankesnis, bet pojūčiai gana aštrūs buvo: durė kiaušides, labiau dešinę pusę ir toks pilnumo jausmas pilvo apacioje, tai manau gal vakar dienos eigoi ir buvo tas pikas, o šiandien galimai ir pati ovuliacija vyko, na kad ir kaip būtų nd prieš pora dienų ir vakar po testuko atlikti tai ramu bent šiuo klausimu, šiandien dar ir kb pastebejau, tai manau skaitysiu ryt kaip 1dpo nes ir pojūčiai ir testas ryškiausias per visą ciklą, tik galvoju ar verta pasidaryti po savaitėlės prg nes kaip ir norejau pasižiūrėti kokie rodikliai bet vistiek nesu tikra ar tai tikrai tikras pikas buvo, bet aišku, pirma ziuresiu ar sulauksiu kita savaite mm, ar ne, nes dabar manau kad dėl vėlyvos ov ir mm veluos😊
Sveikos, prisijungiu į jūsų gretas
Planuojame jau 3 ciklą. Paskutinės mm buvo 12.29, ov pagauta su testukais 01.10-01.11, nd numanomą ov dieną ir buvo
Dabar 3dpo, katik pamačiau rožinį siūlelį išskyrose... bet ar ne per anksti, jei tai implantacinis?
Kaip manot? Ar kuriai taip buvę?
Lilit parašė:
Sveikos, prisijungiu į jūsų gretasPlanuojame jau 3 ciklą. Paskutinės mm buvo 12.29, ov pagauta su testukais 01.10-01.11, nd numanomą ov dieną ir buvo
:ged…
Per anksti implantaciniui. Po OV daug kam būna patepliojimų, pakraujavimų, gera ov buvo 👌
Aisteas2 parašė:
Sveikos, dabar aš jau visai pasimetusi, mm vėluoja dvi dienas. Vakarykštis testas buvo gan ryškus, šiandien vos matomas.Aišku, testai skirtingi, bet ar vėluojan…
O kokios firmos antras testas?
B3auty parašė:
Per anksti implantaciniui. Po OV daug kam būna patepliojimų, pakraujavimų, gera ov buvo 👌
Na va ir man rodos, kad ankstoka. Na tikiuosi geriausio ir nekantriai skaičiuosiu dpo
Gal kas kartu nelauksite mm ir rsat katik po ov?
Aisteas2 parašė:
Sveikos, dabar aš jau visai pasimetusi, mm vėluoja dvi dienas. Vakarykštis testas buvo gan ryškus, šiandien vos matomas.Aišku, testai skirtingi, bet ar vėluojan…
Manau svarbiausia matosi, o ryškumas turbūt nuo testo jautrumo priklauso, linkiu ramiai ryškėti toliau!
MrsRezidencija parašė:
Golden time, iš gandrolabs pirkau.
MrsRezidencija parašė:
Gandrolabs greičiausiai. Su jais tai tik streso įsivaryt gali.
Lilit parašė:
Na va ir man rodos, kad ankstoka. Na tikiuosi geriausio ir nekantriai skaičiuosiu dpoGal kas kartu nelauksite mm ir rsat katik po ov?
![]()
Ačiū, nu labai tikiuosi!
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai