rasimona parašė:
Sveikos visos, nežinau nė ką galvoti, nesitiki dar, ar jau čia rodo teigiamą, dienos vėluoja 2d, dariausi ryte, ar matote? Rytoj ryte darysiu dar vieną.
Tai čia net stengtis nereikia pamatyti 🤭 Sveikinimai 😊
rasimona parašė:
Sveikos visos, nežinau nė ką galvoti, nesitiki dar, ar jau čia rodo teigiamą, dienos vėluoja 2d, dariausi ryte, ar matote? Rytoj ryte darysiu dar vieną.
Tai čia net stengtis nereikia pamatyti 🤭 Sveikinimai 😊
rasimona parašė:
Tai kad čia jau net nuotraukos padidinti nereikia 🥰
Laup parašė:
Visos tik testus gadina.. o man 3 cdkas su manim laukia ov nuo 04.08?
![]()
Man 04 06, bet nežinau ar normalu, kad pilva maudžia jau tris geras dienas ir jis išsipūtęs, šiandien savaitė po ov, kažkaip pradeda nervuot jau tas jausmas
rasimona parašė:
Čia jau vienas ryškiausių matytų šioje grupėje, sveikinimai 🥰🥰🥰
Laup parašė:
Visos tik testus gadina.. o man 3 cdkas su manim laukia ov nuo 04.08?
![]()
Man 2cd
bet tokios keistos, labiau tepliojimą primena nei kraujavimą, na bet žiūrėsiu
Lainė123 parašė:
Man 04 06, bet nežinau ar normalu, kad pilva maudžia jau tris geras dienas ir jis išsipūtęs, šiandien savaitė po ov, kažkaip pradeda nervuot jau tas jausmas
Po ov ir pas mane visokių pojučių būna
aš dar tik laukiu ov
Amėja parašė:
Man 2cdbet tokios keistos, labiau tepliojimą primena nei kraujavimą, na bet žiūrėsiu
![]()
Pas mane kaip visad gausios.. nu kaip nepatogu
rasimona parašė:
Mano testas buvo kur kas blankesnis, bet dabar jau aš tikrai laukiuosi! O Jūsų testas tikrai tikrai teigiamas! Sveikinu 🥰
Trife parašė:
Bet jūs čia gal nusilpus..ar išsekus po žiemos :))) Arba labai psichologiškai įsijaučiat ir išgyvenat![]()
Nei aš nusilpus nei ką. Kraujo tyrimai puikūs. Ir su psichika dar nesiskundžiu.
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai