Jurintaaa parašė:
Viršutinis vakar dienos, apatinis šiandienos. Ar paryškėjo? Sunervino mane vakar biški toks mažas HCG 🫣
Tikrai geras ryškėjimas! 🥰 man pradžioj irgi toks atrodo palengva buvo, pati pradžia tik 😊
Jurintaaa parašė:
Viršutinis vakar dienos, apatinis šiandienos. Ar paryškėjo? Sunervino mane vakar biški toks mažas HCG 🫣
Tikrai geras ryškėjimas! 🥰 man pradžioj irgi toks atrodo palengva buvo, pati pradžia tik 😊
Adagioo parašė:
Tik man krūtinė nėra jautri🤔🤔 ir praeitą ciklą, ir šį nebuvo jautri. Paspaudus jaučiasi kad šiek tiek skaudi, bet ne kaip įprastai prieš mm🤔🤔
Sveikinu, Adagio 😁🤰🏻 kokius kitokius pojucius jauciate si cikla?
Eva04 parašė:
Jeetus kaip už jus džiaugiuosi, sveikinimai!!! ❤️ Vis dėl to nelengva kai vyrą reikia pagaut 😃 tai labai smagu, kad viskas tinkamai susidėliojo 👏👏👏
…
Kaip smagu jau nėštukes,buvusias planiukes pamatyti 🥰
Jurintaaa parašė:
Žinoma,kad paryškėjęs!
Aurore_ parašė:
Saulyte,kaip jaučiatės? 🤗
Labuka ❤️ as puikiai jauciuosi.. dar nepykina tik kad mieguistumas ir jegu nera, bet vistiek einu darau kas reikia ❤️🥰 ir krutine belekokia jautri..
kaip jus gyvenat?
giedre0811 parašė:
nesinori ilgo kelio, bet kaip bus taip 🙈 kelinta jum cd?
Šiandien 56cd.
Geriu cyclebalance, tikiuosi, kad šiek tiek padės.
Bet mano ciklas taip po pirmojo vaikelio pradėjo kvailioti. Šiaip dažniausiai mm ateidavo 63cd, tad dabar laukiu, jei nepramuš keliausiu pas gine.. O su antru pastojau per 7men nuo planavimo pradžios su tokiu ilgu ciklu... nežinau ko dabar tikėtis, labai norėtųsi į mūsų kompanija nors vienos princesės, bet leidžiu viskam tekėti savo vaga. Bus kaip bus 😄😄😄
Vartojau daugiau nei metus kt. ,paskyrė , kad sureguliuoti ciklą, bet 🙈🙈🙈
Testai neigiami, dabar didžiausias noras, kad pramuštų 🩸😄🙈
Adagioo parašė:
Sveikosužvakar susirgau, vėl pūlinga angina🤦♀️ tai nebuvau prisijungus net. Bet.. vakar ėjau dieną pas šeimos gyd, galvoju pasidarysiu nt dėl visa ko, šiaip 10…
Jetiau nu tikrai aiskiai matos va ir buvo tas sekmingiausias ciklas tau 🤭😍 o del simptomu tai tik dziaukites kad ner ryskiu anksti dar, cia vienetam anksti buna dar pries mm, butent man dar net testo nedarius ir proes mm 5 dienom jau pykino vemiau ir testas iskarto parode po itarimu 🙈😂
Juodė parašė:
Sveikinu, Adagio 😁🤰🏻 kokius kitokius pojucius jauciate si cikla?![]()
Nuo pat ov nemažai kreminių išskyrų, daugiau nei visada. Nes šiaip nereikėdavo tų įklotėlių, o dabar nuo pat ov su jais esu. Vis suduria šoną tai vieną, tai kitą nuo kokių 7dpo. Ir nuo vakar ryto tokie kaip burbuliukai, atrodo, pilvo apačioj, kokie 5cm žemiau bambos
neneigsiu, tikrai labai tikėjausi ir labai daug vilčių dėjau! Stengiuos viduj save raminti, nesidžiaugti dar labai, bet nu kaip tu gali žmogus nesidžiaugti🤦♀️😅
13 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai