Marche parašė:
Užjaučiu, kad nepavyko 🫂 pabandykit ivf temoje padiskutuoti, gal merginos ką patars
Taip esu toje temoje irgi 😇
Marche parašė:
Užjaučiu, kad nepavyko 🫂 pabandykit ivf temoje padiskutuoti, gal merginos ką patars
Taip esu toje temoje irgi 😇
Oho nu ir paskūrė čia. Man asmeniškai irgi pasirodė šiek tiek griežtu tonu išsakytos mintys, nors jos iš tikrųjų teisingos 😅 kita vertus, man aplamai keistas testukų kėlimas, nes būna gi tikrai matos, net nėr ką tartis, o būna visai nesimato, tai irgi ką kas ir pasakys. Toks kaip žaidimas labiau gaunas -- bet ar tai blogai labai? Nežinia.. 😁
Labas visoms , o man tai skaudu tiek metų planoju ir ne veną nesirose bendrauti kaskaip susvetimėjimas jaučiasi jokio palaikomi visos veną kita tik Polą na nežinau nu neskanei žiaurisi jau , buvau pertrauka padariusi gryzau ir na nieko gero visos pyksta nors susirinkom to paties
GiedreG parašė:
Na, ilgai netempciau, galima uz 1-2 men..nzn gal dar pas kazka i konsultacija nuvaziuosiu...
Buvau ir as ja pasirinkus ivf, bet nebeprireike, turejau kelis vizitus, atrode labai maloni gydytoja 🙂 as vietoj jusu pasitikeciau sia gydytoja, ne veltui daug kas ja rekomenduoja, o ir siaip manau jei iskyla kokiu klausimu jie tarpusavyje pasikonsultuoja 😊
O galiu paklausti kokio jus amziaus?
Aš kas kelias dienas užsuku pasižiūrėti, kaip sekasi kitoms🙂 Tikrai pagausėjo nėštukių, kas labai faina🥰 Linkiu ir kitoms greičiau tapti mamytėmis❤️
Bet blecha, čia pastoviai pykčių bangos pareina😀 Būkim draugiškos viena kitoms, vietoj negražios žinutės eikit kavos pasidarykit, juk čia planuojančių grupė, atsipalaiduokit❤️ Planiukės nori perskaityti kokius nors patarimus, patirtis, o ne kaip moterys pešasi, nes tikrai neturi ką veikt. Tebūnie taika!🫶
O šiaip, visad maniau kad visos esam suaugę žmonės ir jei rašo kad mato, reiškias iš tiesų mato..
Esu darius eksperimentą, kai ta pati testo nuotrauka, per kompą man nesimatė vaiduoklio, o per telefoną matėsi. Kartais net ekrano šviesumas lemia matai ar ne. O kartais matosi tik kai pajudini nuotrauką iš šonus.. na turiu omeny, jei aš rašau kad matau - tai tikrai neabejotinai matau
BusKaipBus11 parašė:
Buvau ir as ja pasirinkus ivf, bet nebeprireike, turejau kelis vizitus, atrode labai maloni gydytoja 🙂 as vietoj jusu pasitikeciau sia gydytoja, ne veltui daug kas …
Smagu kad pavyko naturaliai jums. Mano irgi pirma mergaite naturaliai, bet stai su antru kazkaip bedeles pastojimu.
Man 40 m. Tad nebesinori delsti..taip tikrai daktare labai maloni, isklausanti, atsakanti i klausimus.
Giedrė. parašė:
Vajezau, dabar pasimečiau aš gerietė ar blogietėmatyt iš kurios pusės pažiūrėsi
![]()
Jūs tikriausiai dar gerietė, nes negavot pasiūlymo eiti į kažkokią grupę 😀😀 (švelniai juokauju) 😄
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai