BusKaipBus11 parašė:
Cia jau aiskiau uz aisku 😁 sveikinimai, uzkibo 🤗
Ačiū
BusKaipBus11 parašė:
Cia jau aiskiau uz aisku 😁 sveikinimai, uzkibo 🤗
Ačiū
žaliukė parašė:
Jau nebuvo koncentruotas, ovuliacijos testą dariaus su labiau koncentruotu, tada chatgpt įtikino pasidaryt, sakė jau bus nebesvarbi šlapimo koncentracija tokiu dpo …
Sveikinimai 😌
Meteora parašė:
Panos, o pagavus LH pika, darot namu darbus ta pacia diena ir sekancia, ar dar ir veliau? Ar jau nebe kasdien? 😅 pagaliau pavyko pika vakar pagaut, tai nezinau kiek…
Geriause diena pries per ir diena po ;)
Ar Jum buvo taip kad nuo cycle balance ar cholino išberia veidą ? Atrodau kaip paauglė
nutraukiami abu matysiu ar geres
Greta001 parašė:
Sveikos, noriu parodyti kaip pasikeičia testas kardinaliai per porą dienų. Mano ciklas nereguliarus, testus pradėjau daryti nuo praeito antradienio, nieko nerodė ne…
Sveikinimai
aš sekmadienį Dariaus irgi NK tai dabar trečiadienį pabandysiu ir bus aišku.
Rožynė parašė:
Pasadariau testus palaukiau 3 min buvo lig ir balti nuejau pusrycius sau ir vaikui pasidaryti , griztu ismesti o cia va ... 🤔🤔🤔🤔 turbut isdziuvimo linija .. bet vak…
Vaje kiek daug testų
žaliukė parašė:
Ar man vaidenas čia?
Vaje sveikinimai
Sveikos, prieš porą dienų šnekėjom apie vaistus/papildus, tai gydytoja sakė viską tęsti ir neleido nieko nutraukt
Sakė, kad yra tyrimai, kad NAC papildas sumažina persileidimo tikimybę toms, kurios turėjo pasikartojančius persileidimus dėl nenustatytų priežasčių. Gal kuriai bus aktualu.
Kaia parašė:
Sveikos, prieš porą dienų šnekėjom apie vaistus/papildus, tai gydytoja sakė viską tęsti ir neleido nieko nutrauktSakė, kad yra tyrimai, kad NAC papildas sumaži…
Man irgi NAC rekomendavo gerinti folikulu kokybe, vartoju
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai