Mila13 parašė:
Sveikos, man spėju dvejinasi akyse 😵💫
Pas jus panasiai kaip pas mane lygtais, gal kokia netikusia partija gavom?😄 as vakar atidariau nauja easyhome testu dezute, gal sutapimas o gal visi tokie bus 🫣
Mila13 parašė:
Sveikos, man spėju dvejinasi akyse 😵💫
Pas jus panasiai kaip pas mane lygtais, gal kokia netikusia partija gavom?😄 as vakar atidariau nauja easyhome testu dezute, gal sutapimas o gal visi tokie bus 🫣
Sandraaa parašė:
Pas jus panasiai kaip pas mane lygtais, gal kokia netikusia partija gavom?😄 as vakar atidariau nauja easyhome testu dezute, gal sutapimas o gal visi tokie bus 🫣…
Aš dar turiu 2 dežutes, žiūrėsim, ar čia kažkoks brokas pakliuvo, ar visgi teisingai rodo 😅
Mano-Fėja parašė:
Sveikos mergičkos 🙂 ohooo kad testuku papylet🤭
Sandraa - siandien jau lyg tikrai matosi🥹 tikekimes sis kartas nemeluos🤞🫶
Ypac as tu testuku prikroviau, gal nesupyksit, pastaruoju metu mazoka ju buvo forume 🤭
Labai dziugu kad bent kelios kazka iziurit, labai noreciau kad nebutu apgave 🤞 o ir bt pokolkas mano pusej 😄
Sandraaa parašė:
Ypac as tu testuku prikroviau, gal nesupyksit, pastaruoju metu mazoka ju buvo forume 🤭
Ner cia ko pykt🙂 kaip tik smagu akis paganyti🤭 ir tada lauki sekancio testuko🫶
Na bt tikrai gražiai atrodo 🙂
Puikiausioji parašė:
Sveikos! Kaip skaičiuot DPO ir kada daryt testą? Galimai ovuliacija buvo 16 d. ryte (pajutau tą skausmuką tipinį, nes pagal kalendorių kiaušinuką piešė 14 d.). PS b…
Laba, jeigu manot kad jautet ovuliacija 16d, tai sekancia diena jums butu 1 dpo, o siandien tada 4 dpo
O del testo tai rekomenduojama neskubeti, bet dauguma cia musu kurios testuojasi nuo kokios 8 dpo, jei pastojot tikimybe kad pamatysit teigiama dazniausiai iki 12 dpo, buna aisku ir isskirtiniu atveju bet tas tarpas 8-12 dpo dazniausias 🤭
Puikiausioji parašė:
Sveikos! Kaip skaičiuot DPO ir kada daryt testą? Galimai ovuliacija buvo 16 d. ryte (pajutau tą skausmuką tipinį, nes pagal kalendorių kiaušinuką piešė 14 d.). PS b…
Laba, na tai dpo ir skaiciuojasi dienos po ov, jaigu manot kad ov buvo 16d, tai 17d-1dpo, 18-2dpo ir taip toliau🙂
Testa aisku geriausia darytis kai menesines jau veluoja🙂 bet musu cia dauguma biski nukvakusiu, tai gadinam nuo labai anksti😂
Mano-Fėja parašė:
Laba, na tai dpo ir skaiciuojasi dienos po ov, jaigu manot kad ov buvo 16d, tai 17d-1dpo, 18-2dpo ir taip toliau🙂
😄😄 geras issireiskimas nukvakusios, butent taip dabar ir jauciuos 😄
Sandraaa parašė:
😄😄 geras issireiskimas nukvakusios, butent taip dabar ir jauciuos 😄
Jooo, as irgi visada taip jauciuosi... 🙈
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai