GretaC parašė:
Viskas, jau pažiūrėjom 🥹❤️ dabar tik labai viliuosi, kad žirnis vystysis puikiai ir neteks patirt atsisveikinimo dar kart.. 🙏🏻 ech, dabar toks trapus laikas bus, ne…
Diiiiiiidziausi sveikinimai!🥰🥰
GretaC parašė:
Viskas, jau pažiūrėjom 🥹❤️ dabar tik labai viliuosi, kad žirnis vystysis puikiai ir neteks patirt atsisveikinimo dar kart.. 🙏🏻 ech, dabar toks trapus laikas bus, ne…
Diiiiiiidziausi sveikinimai!🥰🥰
GretaC parašė:
Puikiai suprantu! Tiek norisi tą teigiamą išvysti, o jį išvydus - vėl kitas etapas išgyvent 1 trimestrą 🙈
Marche parašė:
Sveikinimai 🥹 🎉 ir prg būtinai stebėkit, ant limito jis man toks 🧐
Aciu 🥰 Gal dar prg tik kilt pradejo, juk tai kintantis hormonas, net nezinau koks jis turi but tokiu metu. Tikiuosi kad kai augsime bus normose ir nedarys jokios įtakos šis rodiklis. Kartosiu tyrimą dabar 5dieni arba 6 dieni, noreciau labiau sestadieni, pries išvykstant, bet neaisku ar atsakymai butu tapati sestadienio vakara
GretaC parašė:
Sveikinimai! ✨ kaip merginos ir rašė, kai kartokit hcg, pakartokit ir pgr, nes jis toks ne pats didžiausias, ir silkutę atidėkit vėlesniam laikui 😅 žalia žuvis ☺️
GretaC parašė:
Nerealiai sveikinu❤️❤️❤️
GretaC parašė:
Aciu 🥰 Gal dar prg tik kilt pradejo, juk tai kintantis hormonas, net nezinau koks jis turi but tokiu metu. Tikiuosi kad kai augsime bus normose ir nedarys jokios įt…
Sveikinu!
pas mane mm dieną prg 54,9 buvo. Tai išrašė papildomai gerti
siūlyčiau pasitart su gine dėl prg, atsarga gėdos nedaro
bet tikrai nėra kritinis šiaip jis.. į mažąją pusę, bet normoj
Adagioo parašė:
Sveikinu!pas mane mm dieną prg 54,9 buvo. Tai išrašė papildomai gerti
siūlyčiau pasitart su gine dėl prg, atsarga gėdos nedaro
bet tikrai nėra kritinis ši…
Aciu! 😊 O kad išrašytų reikia registruotis konsultacijai? Nes eisiu tik birzelio 4d... telefonu man tikriausiai niekas neišrašytų be vizito. Nors atsakymas tyrimo įkeltas esveikatoj tai jau matytų
Burundukas9 parašė:
O man toks klausimas, kraujo tyrimą čia reik atskirai darytis ane? Bendrą kai daro tai nežiūri hcg?
Hcg yra atskiras tyrimas, bendram nk nematys
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai