Dantewhooo parašė:
Na tikrai juokinga šiek tiek. Edukacijos edukacijom, bet niekas čia neprašė patarimolyg tai skauda, kad dedasi tas savaites ir kaip dedasi. O jeigu narė pastotų…
Būtent😃😃ir ką tuo nori pasakyt🤷♀️🤷♀️
Dantewhooo parašė:
Na tikrai juokinga šiek tiek. Edukacijos edukacijom, bet niekas čia neprašė patarimolyg tai skauda, kad dedasi tas savaites ir kaip dedasi. O jeigu narė pastotų…
Sofi_ parašė:
Nu nepamokslaukit ir nenervinkit moters tokiam ankstyvam nėštume, gi kėlė tyrimą, tikrai taip rodė. Koks skirtumas, dabar jau negražiu tonu rašot moteriai, kuri sun…
Ka as ir sakau, as ziuriu ka kraujas rodo ir kokie yra skaiciai. Nerodo man nei 2 sav nestumo, tai ir jokiais būdais nera link 4 savaites. Nu neatitinka.
Parašiau iš patirties kaip prieš pusę metų ginekologė ir pasakė, kad yra taip ir taip, todėl ir todėl. nuo pirmojo nėštumo, buvo lygiai taip pat kad neatitiko pagal mm..
Tai ką daryt tom su ilgu ciklu kur net Nezino kada pastojo o mm buvo pries kelis mėnesius. Tai dabar vaisius jau sakytų ten kokiu 10 sav pagal mm, nors butu kokios 4 ir kraujas rodytu 4? Čia kalbama apie nelabai reguliarų ciklą jeigu ką. Pas mane jis ganėtinai toks. Ir man skaičiuot pagal mm nėra labai logikos . Negi kai kurioms neužtenka kraujo tyrimo atsakymo? Neįžiūrite skaičių? Juk nerodo skaiciu kelių šimtų ar tūkstančio kad būtų man daugiau savaiciu, vadinasi taip ir nera.
Aciu, kas bent kiek supranta ka as noriu pasakyti, nes kaikurie komentarai tikrai nuotaika numušė. Pasididinsiu tas savaites, kad jums akiu nebadytų. 🙂
Lelyte93 parašė:
Na čia manau bus ta žmonių rūšis kur turi kažką pasakyt būtinai. Nesvarbu ar klausė kažkas jų ar ne
Bando pasirodyt aukščiau su savo žiniom už visas kitas
Įdomu kaip pačiom sekėsi kai pirmą kartą tapo mamom.
Lainė123 parašė:
O kada buvot pas gine? Man tokios keistos mm buvo tik nutraukus kt, tepe gal savaitę, tada praėjo porai dienų, o galvoju lengvos, bet po dviejų dienų grįžo su tren…
Buvau pries menesi, tada rado cista, del kurios nesulaukiau mm pora menesiu po KT nutraukimo. Tai sake su menesinem turetu pasisalint. Tai dbr turejau normalias menesines nuo geguzes 14d, 6 dienas normaliai prasirgau, 7 diena ramybe, ir snd 8 cd pradejau varyt rausvai rudai 🫣 nu kurmi kurmi jau pavargau
tie ciklai dar tokie ilgi, kiek as pavargau jau tu ov testu darytis kol pagavau pika, nu ragas
Db birzelio pirmom dienom vel eisiu pas gine kad paziuretu ar isnyko cista🥹 bet dziaugiuos bent kad db pries menesines ir ov vyko ir prg gerasir kad po biski gryzta i gyvenima mano kiausides 🤞😅
GretaC parašė:
Ka as ir sakau, as ziuriu ka kraujas rodo ir kokie yra skaiciai. Nerodo man nei 2 sav nestumo, tai ir jokiais būdais nera link 4 savaites. Nu neatitinka.
Daryk taip, kaip tu nori, kad būtų, o ne ką kitos matytų, nesikeisčiau iš principo 😀
GretaC parašė:
Greta, išvis nekreipk dėmesio! Ką tai pakeis?😀
Iš vis mažiau reikėtų gilintis į tokius komentarus, dėti energija dar:))
dabar tau streso negaljma turėti. Saugok save🩷
GretaC parašė:
Nešvaistykite energijos ir tiesiog džiaukitės kiekviena diena. Čia esančios žino, kad toks dalykas nebūtinai ateina lengvai, ta žinot ir jus ❤️ tikrai savaitės, tol kol pati ir leliukas esat sveiki, čia forume, nieko nereiškia 😵💫 tikiuos daugiau nieko panašaus nepasitaikys 😊
Laukiugandro parašė:
Buvau pries menesi, tada rado cista, del kurios nesulaukiau mm pora menesiu po KT nutraukimo. Tai sake su menesinem turetu pasisalint. Tai dbr turejau normalias men…
Reikia kūnui laiko atsistatyti, manau, kad gimda dar atsisluoksniuoja ir dėl to tepa 😊
Lainė123 parašė:
😀😀😀😀
Dabar va skradį skauda. Bet realiai šią akimirką nežinau ar aš betikiu savo nėštumu. Nors gal nuovargis įjungė pesimizmą. Visa vakara lakstau vūs ių darbo gryžus. Dabar tik prisėdau. Sankteknikas jungia naują pečių,tai teko visą šį laiką lakstyt nuo centralinio prie centralinio ir nuorint juos.Nusilaksčiau.
Adagioo parašė:
O jau ryškumėlis😍😍😍 sveikinu!
Labai dėkoju 🌸🦋
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai