Nepasiduodanti parašė:
Na jei testus darot,tai ir pagausit 🙂
Praeita cikla buvo veliau pora dienu, nes mm veliau buvo. Na nezinau turiu likusiu 11 testu gal pagausiu 😂
Nepasiduodanti parašė:
Na jei testus darot,tai ir pagausit 🙂
Praeita cikla buvo veliau pora dienu, nes mm veliau buvo. Na nezinau turiu likusiu 11 testu gal pagausiu 😂
Meskutne parašė:
Gine šiaip neišrašytų, bet moterys sugeba forumuose perpirkti viena iš kitos ir be recepto pradeda vartoti
Nu tokiu atveju čia jau pačių moterų atsainumas į situaciją
Happy_days parašė:
Jus taip pat gaudysit? Siuo metu?
Aga ,bet aš bkt matuosiu nuo ryt 😇 testų neturiu 🤭
Happy_days parašė:
Na jei jau ryškėja,tai gal ir užteks. Nebent,kaip ir aš ir blukimą ketinat stebėt.
Nepasiduodanti parašė:
Na jei jau ryškėja,tai gal ir užteks. Nebent,kaip ir aš ir blukimą ketinat stebėt.
Ka manote?
LadyBubu parašė:
Aga ,bet aš bkt matuosiu nuo ryt 😇 testų neturiu 🤭
O kaip pagal bkt?
musuudrabuziai parašė:
Dar sakė jei 4-5 savaitės yra, galimybė kad nemato nes dar per anksti
Bet pagal tokį hcg turėtų matyti.. nebent gal kokia labai sena aparatūra
šiaip sakoma nuo 1000hcg matosi, pas mane buvo 549hcg, sakė matosi besidormuojanti puslelė
musuudrabuziai parašė:
Tai va šiandien jau padariau ir PRG ir HCG tyrimą lauksiu rezultatų ir bus matyt ar pasikeitė skaičiai tikiuosi kad pasikeitė į gerąją pusę ♥️♥️♥️…
Laukiam kartu su jumis❤️
Abigaile parašė:
Sveikos,
Kaip keista,kad po negyvos vakcinos toks ilgas terminas. Aš skiepijausi palaikomaja doze nuo erkinio encefalito balandžio pabaigoje, dar atklausiau savo šeimos gydytojos ar galima toliau planuoti nėštumą. Gydytoja teigė,kad galima ir nereikia jokių pertraukų,nes vakcina negyva. Aišku aš savo gydytoja pasitikėjau ir kaip planavom taip toliau ir planavom ir dabar jau jaukiuos, tai neramu truputį. Gal gydytojos žinios kokios senos🤔
Adagioo parašė:
Bet pagal tokį hcg turėtų matyti.. nebent gal kokia labai sena aparatūrašiaip sakoma nuo 1000hcg matosi, pas mane buvo 549hcg, sakė matosi besidormuojanti pusle…
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai