Irstul parašė:
o kada buvot paskutini karta apziurai ultragarsu?
Trečiadienį..
Progesteronas - labai svarbus hormonas, užtikrinantis normalų ir reguliarų mėnesinių ciklą bei palaikantis sveiką nėštumą. Skaityti
visą straipsnįIrstul parašė:
o kada buvot paskutini karta apziurai ultragarsu?
Trečiadienį..
Molytukas parašė:
Trečiadienį..
Na 5 dienos praejo.... Gerai,kad padidinot doze... As ka daryciau,tai vaziuociau i priimamaji. Sakyciau skauda,kraujo buvo biski,kad patikrintu. Arba laukti sekancio vizito.
Irstul parašė:
Na 5 dienos praejo.... Gerai,kad padidinot doze... As ka daryciau,tai vaziuociau i priimamaji. Sakyciau skauda,kraujo buvo biski,kad patikrintu. Arba laukti sekanci…
Tai aš neseniai iš jo. Patikrino širdelė plaka, kolkas viskas ok. Tik sakė nekreipti dėmesio į progesteroną, na bet aš tikrai nepaklausysiu tokio patarimo nes jis kritinis..
Molytukas parašė:
Sveikos merginos,
Jei ziurint tik i pgr skaicius tai visai nieko gero.
Ar toje pacioje laboratorijoje daretes?
Bet galbut tiesiog isivele klaida. Buna ir taip.
Molytukas parašė:
Tai aš neseniai iš jo. Patikrino širdelė plaka, kolkas viskas ok. Tik sakė nekreipti dėmesio į progesteroną, na bet aš tikrai nepaklausysiu tokio patarimo nes jis k…
Raset kad treciadieni.. tai taip ir supratau. Jei viskas gerai leliukui,tai viskas gerai. Vartokit didesne doze ir tiek. O siaip tikrai mazas prg,o ir kaip suprantu kad papildomai vartojant
Molytukas parašė:
Sveikos merginos,
Matavimo vienetai tikrai tokie patys ?
The Telegraph parašė:
Jei ziurint tik i pgr skaicius tai visai nieko gero.
Ar toje pacioje laboratorijoje daretes?
Ne, skirtingose. Žinau, kad reikia darytis ten pat, bet tiesiog buvo pakeliui. Pasidarysiu rytoj toje pačioje..
Vijola_ parašė:
Matavimo vienetai tikrai tokie patys ?
Tokie pat.
Molytukas parašė:
Ne, skirtingose. Žinau, kad reikia darytis ten pat, bet tiesiog buvo pakeliui. Pasidarysiu rytoj toje pačioje..
Na tuomet tikrai siulyciau toje pacioje darytis, nes visiskai klaidinga darytis skirtingose. Poto to streso ir prisidaroma.
Molytukas parašė:
Sveikos merginos,
Mano irgi buvo nukritęs iki 20 nmol. Gėriau duphaston 2x2. Šiandien ryte dariausi tyrimą ir manau pereisiu prie gepretix 🙄
Dar klausimas. Ar galima taip mesti duphaston ir pereiti ant gepretix?
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai