Auga parašė:
AAAAAAAAAAAAA, norejau zolytes t.y. zalios spalvos prireike
aš irgi turėjau problemų su žalia, nu negaliu dariau ir verkiau, tortą jau reikėjo atiduoti, stresas, kad nespėju o dar žalios spalvos nebeturėjau...košmaras kažkoks..
Auga parašė:
aš irgi turėjau problemų su žalia, nu negaliu dariau ir verkiau, tortą jau reikėjo atiduoti, stresas, kad nespėju o dar žalios spalvos nebeturėjau...košmaras kažkoks..
sigab parašė:
niekada nereikia mesti nepabandžius atgaivinti,ar pataisyti,išmesti visada spesit,o pastiliaža galima laikyti labai ilgai,saldainiu mase trumpiau,bet šaldytuve irgi gan ilgai išbuna,o šokoladine-saldainiu mase pradeda minkšteti,kogero del grietineles
![]()
Aš kai sukietėja, tai sutarkuoju burokine tarka, lašiuką vandens įpilu ir perminkau, bet tinka tik tam kartui, paskui vėl sukietėja. Bet jei reikia kokio lopo, o kaip tik turiu tokios spalvos, tai sunaudojimui pats tas.
Auga parašė:
tai su skystais tikrai nieko nebus ,sugadinsit beze
KrisPe parašė:
aš irgi turėjau problemų su žalia, nu negaliu dariau ir verkiau, tortą jau reikėjo atiduoti, stresas, kad nespėju o dar žalios spalvos nebeturėjau...košmaras kažkoks..![]()
o kokia žalia spalva naudoji kad butu tikra žalia ,aš nusipirkau tai ji vistiek man i elektrine neša,tikro žalumo nera,bandžiau deti juodos tai išvis murzina pasidare
sigab parašė:
o kokia žalia spalva naudoji kad butu tikra žalia ,aš nusipirkau tai ji vistiek man i elektrine neša,tikro žalumo nera,bandžiau deti juodos tai išvis murzina pasidare![]()
va va, aš dbr turėjau dar forest green tai jinai tokia murzina, bet iš bėdos dėjau...man baisu... dbr jau vėl užsisakiau, man labiausiai patiko elektric green vaikiškiems tortams, dar iš bėdos mint green, ją užsisakiau, nes amerikolor niekur neberandu
o taip noriu..
reginadr parašė:
Aš damaišau geltonos, tai tokia truputį protingesnė spalva gaunasi, nes tikrai ne žalia kažkokia![]()
aš, kad ir įmaišau tai jinai tik prašviesėja, bet to ryškumo nėra..
KrisPe parašė:
aš, kad ir įmaišau tai jinai tik prašviesėja, bet to ryškumo nėra..![]()
Na man irgi nepatinka ta mano žalia, tai galvoju kitą kartą kai reikės, tai bandysiu geltoną su mėlyna pamaišyt.
Krispe vat čia turi kaip suprantu tik spalva kažin kokia butu ir man tai kiekis per didelis,o tu kai daugiau kepi
public.fotki.com/lapelyte/parduodama/parduodu-konditerij/maistiniai-dazai-3.html
reginadr parašė:
Na man irgi nepatinka ta mano žalia, tai galvoju kitą kartą kai reikės, tai bandysiu geltoną su mėlyna pamaišyt.
mmmmm,o aš geliniu geltonu neturiu ,nes turiu milteliu daaauuuug dar iš kepyklos laiku,tai geltona išgauti daug dažu nereikia tai ir neperku,o kažin i gelinius iberus milteliu
,reikes experimenta padaryti
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai