LaylaJ parašė:
Kaip ir minejau važiuoju kovo 6-štą konsultacijai ir visiems tyrimams. Jeigu viskas gerai kovo vidury pradėsime pirmąjį IVF 😗😗
Planavai lyg į kelias klinikas konsultacijai ir tada rinktis
LaylaJ parašė:
Kaip ir minejau važiuoju kovo 6-štą konsultacijai ir visiems tyrimams. Jeigu viskas gerai kovo vidury pradėsime pirmąjį IVF 😗😗
JustAi parašė:
Negavau jokio atsakymo iš kitos klinikos iki šiol.
Pasikliausiu savo intuicija
Kuba parašė:
Merginos, truputi kainu atnaujinimas - HSG Echomar 700lyru - greitai ir visiskai neskausmingai.
Kuba, į Echomar pačiai reik užsiregistruoti ar tiesiog važiuot?
LaylaJ parašė:
Kuba, į Echomar pačiai reik užsiregistruoti ar tiesiog važiuot?
Nezinau ar siaip galima neuzsiregitravus vaziuoti, mane uzregistravo koordinatore
Kuba parašė:
Nezinau ar siaip galima neuzsiregitravus vaziuoti, mane uzregiatravo koordinatore
Man minėjo, kad sius ,tik nepaklausiau ar reiks registruotis
LaylaJ parašė:
Man minėjo, kad sius ,tik nepaklausiau ar reiks registruotis![]()
Užregistruoti turėtų
Kuba parašė:
O "Booking" Stambule neveikia? 🤔
Gal kur kas neblogu apartamentu rekomenduotumet, butu gerai, kad gal butu su pusry…
Neveikia booking, bet kompiuteristai moka pasijungti, aš tai ne
Bandykit per kitas programėles, airbnb arba tripadvisor pasižiūrėti ar į vietà nueiti, jeigu su pusryčiais tai paprastai daugiau kambarių turi ir didesni
Jūs gal Fet iškart darysit?
JustAi parašė:
Neveikia booking, bet kompiuteristai moka pasijungti, aš tai ne
Bandykit per kitas programėles, airbnb arba tripadvisor pasižiūrėti ar į vietà nue…
Na, kyla visokiu minciu 🙂 Bet pirma reikia grizt namo.
O kaip kitos tada daro, jei uzsibukina trumpesniam laikui, kad pasiziuret patiks/nepatiks? Tada kita vieta susiranda per kitur?
Kuba parašė:
Na, kyla visokiu minciu 🙂 Bet pirma reikia grizt namo.
O kaip kitos tada daro, jei uzsibukina trumpesniam laikui, kad pasiziuret patiks/n…
As irgi nezinau ar imti visom 3 savaitem ar kelias vietas. Bet jei sakot, kad booking ten neveikia tai bijosiu rizikuoti
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai