Bar.bar parašė:
Sveikos! 11dpi , tikiuosi šis nuostabus sapnas tesis ir toliau ❣️
Tikrai taip ❤️🙏🙃
Bar.bar parašė:
Tikrai taip ❤️🙏🙃
Sveikos merginos!
Liepos 27-30 būsiu Stambule, gal kas bus tuo metu ir nori susitikti 😉?
duosiu pakilnoti turkų darbo vaisių, savo 3m sūnelį, kad apsikrėstumėt nėštumu 😘
Rašykit man tel. +37061803112
P. S. Vaistų parvežti negalėsiu, nebent antibų, plesttų ar pan, ne skysčių, nes be registruoto bagažo
meizu parašė:
Sveikos, liko vaistu po 2 nepasisekusiu FET. Klaipedoj tik
Kaip gaila, kad nepavyko 🥲 jūs lyg persikėlinėjot embrionus pas Emre? Jeigu nemaišau
Ar dar liko embrioniukų?
Bar.bar parašė:
Sveikinu! 🤗❤️😘
Bar.bar parašė:
Tth pakilo iki 4,6 kol gausiu vieta pas endokrinologe gal turite patarimu ? Ar tai labai blogai? Geriu tiroksina 50 ..
Aš gerdavau 3 d.po 50 mg, 4 dienas po 75 mg. Pastojus TTH per pirmą savaitę šoktelėjo iki 3.7. Tuomet gydytoja padidino dozę iki 75 mg kasdien. O pas ką jus lankotės? Gal pasiskambinus pagelbėtų, jei nėra galimybės greit patekti.
Nu ka merginos labai, labai nedrasiai ateinu pasidziaugti ir as🥰 po 20 metu nevaisingumo ir laukimo Tr padare stebuka🙏 si stebukla padare dr. Emre🙏♥️ tai be galo nuostabus zmogus , sita nuomone susidarem abu su vyru po pirmo susitikimo su daktaru. Toks jis ir liks musu sirdyse ♥️
O dabar prie esmes. Po 3 nepykusiu IVF De nusprendem paskutini karta karta pabandyti Tr .gavom 13 kiausialasciu, 11 is ju apsivaisino. Iki 5d liko 5 nuostabiausios kokybes 3AA ir 4AA cia buvo kosmusas🎉nors de nesam to tureja. Tada darem visiems pgta o cia ir isaiskejo visa teisybe🫣 liko tik vienas visiskai sveikas, ir vienas su mazu % mozaikiskumo.
Sis sveikuolis, stipruoplis,auga manyje♥️ man vis dar sunku patiketi, nes sito momento laukiau 20 METU!!!! Norejosi rekti visam pasauliui, kad pagaliau pavyko ir man, bet laikiausi, dziaugiausi tyliai nes bijojau, kad kas nenutiktu.
Kaip pati koordinatore sake, kad tai tik mazas zingsnelis sekmes link, nes man 40m ir su bagazu autoimuniniu ligu. Vat cia ir prasideda visa baime🫣
Bet as labai tikiuosi, kad sis kartas bus tas, kuris iki galo bus sekmingas, su mano nuostabaus gino prieziura, kuris manim labai rupinasi.
mano stipruoliui siandien suejo 9 sav 🙏♥️ Tikiuosi , kad jis ir toliau stipres, nes mes jo su teveliu laukem net 13 metu!!!
Ir uz sita stebukla kas vakara dekoju Dievui🙏🙏🙏
Ir Dr. Emre, be jo sito jausmo , dziaugsmo butume nepatyte♥️🙏
sirdute37 parašė:
Nu ka merginos labai, labai nedrasiai ateinu pasidziaugti ir as🥰 po 20 metu nevaisingumo ir laukimo Tr padare stebuka🙏 si stebukla padare dr. Emre🙏♥️ tai be galo nu…
Nuostabios žinios!!! ❤️❤️❤️ Didžiausi sveikinimai ir aukit stirpūs!! Aš irgi tikiu stebuklingomis Emre rankomis 🥰
salam_miglius parašė:
Nuostabios žinios!!! ❤️❤️❤️ Didžiausi sveikinimai ir aukit stirpūs!! Aš irgi tikiu stebuklingomis Emre rankomis 🥰
Dekoju 🙏 linkiu ir jums didziausios sekmes♥️
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai