SunMoon parašė:
Cia, tada reikia ne i TR.
Cia tik siandien tokia mintis kilo ir truputi uzsisvajojau
kaip bus taip..dar net garantiju nera, kad ka isvis bus kelti, o jei ir bus, nebutinai bus nestumas.
SunMoon parašė:
Cia, tada reikia ne i TR.
Cia tik siandien tokia mintis kilo ir truputi uzsisvajojau
kaip bus taip..dar net garantiju nera, kad ka isvis bus kelti, o jei ir bus, nebutinai bus nestumas.
MelynasPaukstelis parašė:
Sveikos, man toks klausimas iskilo, ar darant PGT nustato kokia bus vaiko lytis? Ar as cia visai ne i tema galvoju?![]()
Jeigu jus Tr tai jie nustato, tik negali atskleisti. Ir ant genetinio lapo niekur nerasit parasyta. Raso bendra XY chromosomas.
Donciuta parašė:
Vaiko lytis nustatoma, tik, kiek žinau, ji nėra atskleidžiama iki įkėlimo![]()
Sakot Iki ikelimo, o per ikelima pasako?
Kokioje jus klinikoje?
Sirdute377 parašė:
Sakot Iki ikelimo, o per ikelima pasako?
Kokioje jus klinikoje?
Mes nedarėme PGTA, bet nematau priežasties kodėl po kėlimo negalėtų pasakyti.
Donciuta parašė:
Mes nedarėme PGTA, bet nematau priežasties kodėl po kėlimo negalėtų pasakyti.
Mes buvom pas dr, Emre, kai 20 sav galvojom, kad berniukas, parasiau kordinatoriai ir paklausiau ar galetu pasakyti ka ikele. Atrase, is kart kaleimas.....
20+ 2 pakliuvau pas genetika, paaiskejo, kad mergaite . Tada parasiau dar karta kordinatoriai, kad mergaite, bet ji neatrase, mes matem, ar zinojom... ir t.t....
Netinau , gal tik man taip sake , kad uzdrausta....
Sirdute377 parašė:
Mes buvom pas dr, Emre, kai 20 sav galvojom, kad berniukas, parasiau kordinatoriai ir paklausiau ar galetu pasakyti ka ikele. Atrase, is kart kaleimas.....
Oho 😮 Keista.. Latvijoje tai po įkėlimo pasako.
Typota parašė:
Sveikos, priminkit kokius tyrimus geriausia yra atlikti 2-3cd? LH, FSH, E2 ir kiek pamenu dar lyg ir PRG tirdavo ar jis nukritęs?
Man bent jau Bahceci sakydavo 2cd pasidaryti tik Estradioli ir Progesteroną.
105 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai