Everlyn parašė:
Na užjaučiu tuomet![]()
Kas jums belieka😉
Kombinuota MMR vakcina apsaugo nuo trijų ligų: tymų, kiaulytės (epideminio parotito) ir raudonukės. Skaityti
visą straipsnįEverlyn parašė:
Na užjaučiu tuomet![]()
Kas jums belieka😉
galadriel parašė:
Maniškiui pradžioje sukilo temp, ryte atsikėlė apatiškas, be emocijų, nebekalbantis. Emocijos atsirado palyginis greitai, bet kalbėti iš naujo pradėjo nuo 3 m tik p…
Panaši ir mūsų istorija. Savo vaikui iki 2 metų padarėm visus priklausančius nemokamus skiepus ir dar mokamus roto, vėjaraupių, meningokoko, gripo. Tai dar tik džiaugiuosi,kad nespėjom nuo erkinio encefalito suskiepyti. Ir ką mano vaikas per kelis mėnesius dingo. Nustojo bendraut,žodžiai pradėjo trumpėt ir dingti, pasidarė apatiškas. Po metų darbo su juo, jam pradėjo grįžti kalba ir pildytis žodynas. Ir kai dabar, praėjus jau 1.5metu nuo regreso, jis nori su tavim žaisti, parodyti tau žaislą yra neapsakoma laimė. Ir aš esu tikra, kad dėl jo regreso yra kaltos vakcinos, kuri tiksliai, nežinau. Po to, ką teko patirti, tikrai jo daugiau neskiepysiu.
Klausimeliz parašė:
Panaši ir mūsų istorija. Savo vaikui iki 2 metų padarėm visus priklausančius nemokamus skiepus ir dar mokamus roto, vėjaraupių, meningokoko, gripo. Tai dar tik džia…
Padarėt visus skiepus iki dvejų, bet dingo per kelis mėnesius.... gripo? Vaikus tikio amžiaus skiepija nuo gripo?
Sophie2017 parašė:
Nematau reikalo skiepyti kol nėra tymų protrūkio. Bus protrūkis, nueisiu ir paskiepysiu. Kalbėjau su gydytoja sakė neserga paskutinius metus nei meningitu nei kokli…
Mum kaip tik sakė, kad buvo protrūkis (Vilniuj) ir ragino paskiepyt, kai tik sueis metai (norėjau kiek pavėlint, kad pirma nuo encefalito skiepyt)
Domikamo parašė:
Jeigu bijot mmr vakcinos galit rinktis tris atskiras vakcinas,kurios visiškai nepavojingos.
LT tokių neturi.
Domikamo parašė:
Jeigu bijot mmr vakcinos galit rinktis tris atskiras vakcinas,kurios visiškai nepavojingos.
Nebėra atskirų vakcinų, tik trivalentė🙂.
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai