Paulukė parašė:
Kiek jums rodo audiograma?Kiek jusu vaikui laiko? Nesiojate KA?
Tik 80 db. Mums 2.5 metukų. Dar nenešioja. Dar tik laukiam kol pagamins. O kaip jūs? Kokia jūsų situacija?
Paulukė parašė:
Kiek jums rodo audiograma?Kiek jusu vaikui laiko? Nesiojate KA?
Tik 80 db. Mums 2.5 metukų. Dar nenešioja. Dar tik laukiam kol pagamins. O kaip jūs? Kokia jūsų situacija?
zivilegeneikiene parašė:
Sveiki. Ir aš noriu prisijungti prie grupės. Mes ką tik po Bera tyrimo. Sunkus neprigirdejimas. Net sunku patikėti. O vaikutis ir zodzius jau kai kuriuos taria. Lau…
Išsiunčiau pakvietimą į uždarą grupę
zivilegeneikiene parašė:
Sveiki. Ir aš noriu prisijungti prie grupės. Mes ką tik po Bera tyrimo. Sunkus neprigirdejimas. Net sunku patikėti. O vaikutis ir zodzius jau kai kuriuos taria. Lau…
Mes 2018 m gimimo irgi nesiojam KĄ ir turim 73.333tik klausos
Jokūbelis2018 parašė:
Mes 2018 m gimimo irgi nesiojam KĄ ir turim 73.333tik
Ir kaip jums sekasi su KA? Aš vis dar su tuo negaliu susitaikyti. Man atrodo kad girdi mano vaikas, sunkus neprigirdėjimas mums buvo šokas. Galvojom nu gal blogiausiu atveju vidutinis. Bet tik ne sunkus. Muses
zivilegeneikiene parašė:
Kaip jūsų kalba? Ar kalbate? Ar nesiskiria nuo bendraamžių?
Sveikos, visas mamas ir jusu vaikucius su sventemis! Man pasidare idomu, ar esate istyrusios genus ieskodamos neprigirdejimo priezasties? Ypac idomu, kas pas Byckova lanketes, nes girdejau, kad ji rase disertacija apie genu mutacijas lemiancias neprigirdejima bei tyre dali savo pacientu.
chikone parašė:
Sveikos, visas mamas ir jusu vaikucius su sventemis! Man pasidare idomu, ar esate istyrusios genus ieskodamos neprigirdejimo priezasties? Ypac idomu, kas pas Byckov…
Sveiki! Su sventem
mano dukryte visai negirdi, tiriames santarose pas genetikus. Pridavem krauja, laukiam atsakymo. Lankemes ir pas Byckova, tik pasidomejo ar uzsirasem istyrimui ir tiek. Kiek zinau tiems kas neprigirdi irgi labai svarbu issitirt, nes kartais buna tokiu genetiniu priezasciu kad dar ir bloget klausa gali su laiku ar kazkokiu papildomu nuokrypiu but. Na ir siaip del ateities, suzinot ar tai paveldima. Zinoma jei nera kitos aiskios priezasties
lasorita parašė:
Sveiki! Su sventemmano dukryte visai negirdi, tiriames santarose pas genetikus. Pridavem krauja, laukiam atsakymo. Lankemes ir pas Byckova, tik pasidomejo ar uz…
Tai vat mus uzrase tam byckovos tyrimui lapkricio men, o kada tyrima atliks nezinia, nes sake, kad turi daugiau pacientu meginiu surinkti. Tad ta priezastis tokia keista pasirode. O kada jums bus atsakymai?
chikone parašė:
Tai vat mus uzrase tam byckovos tyrimui lapkricio men, o kada tyrima atliks nezinia, nes sake, kad turi daugiau pacientu meginiu surinkti. Tad ta priezastis tokia k…
Idomiai 🤔 gal cia kazkoks kitoks tyrimas pas jus numatytas. Mums atejo atsakymas del GJB2 geno per pora men, jo nerado, tai dar 100 papildomu genu tiria, atsakymai bus po 6 men. Krauja pridavem liepos menesi. Pas Byckova lankemes rugpjuti, bet nieko nesake apie savo tyrima 🤷♀️
chikone parašė:
Sveikos, visas mamas ir jusu vaikucius su sventemis! Man pasidare idomu, ar esate istyrusios genus ieskodamos neprigirdejimo priezasties? Ypac idomu, kas pas Byckov…
Prieš 6m lankėmės Byčkovos siuntimu pad Mikštienę(jei teisingai pamenu). Tada kiek pamenu, tyrė nedidelį kiekį genų. Ir viskas buvo neigiama. Pamenu rašėme sutikimą, kad ateity tirtų kraują🤷♀️ties tuo ir sustojom tirtis, nes priežastys lyg ir aiškios mum patiem, tik kad neturime jokio patvirtinimo🤷♀️ dukra gimė sveika
9 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai