Karolina12345 parašė:
Noriu pasidalinti patirtimi. Privati klinika musu atveju buvo simta karta blogiau nei valstybine.
o kokios kokybes blastocistos?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįKarolina12345 parašė:
Noriu pasidalinti patirtimi. Privati klinika musu atveju buvo simta karta blogiau nei valstybine.
o kokios kokybes blastocistos?
Hope23 parašė:
O kaip susinormalizavote? Mano situacija tokia,kad buvo aukštas ,pradėjau gerti vaistus ir numušė iki 17 ,negėriau savaitę vaistų ir šiandien tyrimas rodo 18 .Nors …
Geriau broma po 1 tab ir nusimuse nuo virš 2.5 iki 150-250 laikėsi
O po kiek Jus geriat?
Širdelės parašė:
Man prieš ivf atliko , nes gydytoja jau matė kad storoka gleivinė, tai atliko histeroskopija. Ir tik tada ilgasis protokolas . Ir buvo sėkmingas 🙂
O kuo skiriasi ilgasis protokolas nuo trumpojo??
Uogyte12 parašė:
Tiesiog anksčiau pradeda leisti vaistus.
Širdelės parašė:
Tiesiog anksčiau pradeda leisti vaistus.
Tai jei leidžiami vaistai 10d,cia ilgasis?
Uogyte12 parašė:
Tai jei leidžiami vaistai 10d,cia ilgasis?
Vaistu leidimas prasideda dar prieš mėnesines, man leido cetrocide jei gerai atsimenu. Ir tada nuo 3cd prasidejo bemfola. 🙂
Širdelės parašė:
Vaistu leidimas prasideda dar prieš mėnesines, man leido cetrocide jei gerai atsimenu. Ir tada nuo 3cd prasidejo bemfola. 🙂
Supratau, ačiū 🙂
Uogyte12 parašė:
jis pradedamas maždaug savaitė iki mm, leidžiami slopinantys vaistai. Juo siekiama tolygesnio folikulų brendimo. Mano atveju taikyti abu. Pastojau po ilgojo, nors tiek folikulų, tiek puntkuotų kiaušialąsčių kiekis buvo kone identiškas.
Angels22 parašė:
Ar jums buvo padidėjas(pasipūtes) pilva po punkcijos vartojant progesteroną,ar čia nuo tų vaistų gali taip būti?
normalu yra viskas, kas nėra ūmi būsena - stiprus skausmas, dusinimo jausmas ir pan. Pamaudimai, papūtimai, sudiegimai ir pan. yra normalu, ypač turint omeny, kad visos mūsų nervų ląstelės šiuo laiku susikrausto kažkur aplink kiaušides ir gimdą ir seka kiekvieną požymį. Taip pat vartojamas progesteronas - Lubion turėjau tokią reakciją, kad man jis kėlė gimdos spazmus pirmomis vartojimo dienomis, tai buvo FET ciklas, kai kiaušidės nebuvo liestos. Viskas individualu.
Karolina12345 parašė:
O pas ka lanketes VK ir pas ka Klinikose?
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai