Edel parašė:
O PRL kaip? Mes po 2 metų darėm 2 IUI, dabar atrodo, kad buvo laiko švaistymas.
Prl 246
pas vyra normospermija
A+B 42%
A+B+C 46%
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįEdel parašė:
O PRL kaip? Mes po 2 metų darėm 2 IUI, dabar atrodo, kad buvo laiko švaistymas.
Prl 246
pas vyra normospermija
A+B 42%
A+B+C 46%
rasiux00 parašė:
Prl 246pas vyra normospermija
A+B 42%
PRL puikus. 😊 Judrumas geras. O kaip morfologija ir kiekis?
Gal padėtų papildai dar pagerinti galimybes.
Edel parašė:
PRL puikus. 😊 Judrumas geras. O kaip morfologija ir kiekis?
Gal padėtų papildai dar pagerinti galimybes.
Hope23 parašė:
Na žinokite, gal iš streso ir suskaičiavau ne taip, lai Jūsų zodžiai išsipildo ir viskas bus gerai ❤️Labai dėkoju už palaikymą ❤️🙏
Joo, jums tikrai šiandien 8 dpi, manau ir linkiu kad dvigubėtų, viskas bus gerai🩷 Man irgi kėlė 18 dieną. Rytoj paskirta atlikti hcg🙏
rasiux00 parašė:
Vartojo 5 men profilaktiškai sermatrop alfa papildus 🙂
Hmmm. Na, aš gal kaip merginos sako 1 IUI pabandyčiau dėl šventos ramybės ir judėčiau su IVF.
Edel parašė:
Hmmm. Na, aš gal kaip merginos sako 1 IUI pabandyčiau dėl šventos ramybės ir judėčiau su IVF.
Aišku norisi pamegint, bet lankaus NW ir iui 500€ kainuos manau, tai ne duok D nepavyks, tai dar ilgiau ivf reikės taupyt 🤭
Coliuuke parašė:
Joo, jums tikrai šiandien 8 dpi, manau ir linkiu kad dvigubėtų, viskas bus gerai🩷 Man irgi kėlė 18 dieną. Rytoj paskirta atlikti hcg🙏
Linkiu iš visos širdies, kad viskas gerai būtų❤️🙏🥰
Sveikos, siendien pridavem kraujus tyrimams del ivf startavimo. Mane neramina tth pas mane 3,56 (norma 0,38-5,33)
Skaitau kad gydytojai liepia nusimesti iki zemiau nei 2.
Pas Zeba uzsirasiusi spalio menesiui ateiti su rezultatais, bet dabar galvoju gal uzsirasyti anksciau? Ar skiria kokius vaistus kai planuojamas ivf? Ar cia kiekvienas gydytojas skirtingai duoda protokola?
Žakė parašė:
Sveikos, siendien pridavem kraujus tyrimams del ivf startavimo. Mane neramina tth pas mane 3,56 (norma 0,38-5,33)
G užrašė pas endokrinologe ir pradėjau naudoti tiroksina
Žakė parašė:
Prieš Fet mano tth buvo 2,8, tad vaisingumo gydytoja pati paskyrė 50 mg l-tiroksiną po pusę tabletės. Iki įkėlimo (per kokias 3 savaites) pavyko nusimušti iki 2,5 - galėjo ir mažesnis būti, bet pavyko.
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai