Ocean Ni parašė:
Dėkui!
Tik labai gerai pasidomėkit apie sveiko žmogaus kasos veiklą po šio vaisto naudojimo, jau nekalbu apie +10 metų ant veido. Nepulkit stačia galva...
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįOcean Ni parašė:
Dėkui!
Tik labai gerai pasidomėkit apie sveiko žmogaus kasos veiklą po šio vaisto naudojimo, jau nekalbu apie +10 metų ant veido. Nepulkit stačia galva...
Mango1 parašė:
Laura41, kaip jums sekasi? Kiek pamenu, darėte dvigubą stimuliaciją, kaip jos rezultatai? Kadangi pati apie ją kalbame su gydytoja, nepraleidžiu jūsų postų pro akis…
Po dvigubos stimuliacijos gavome viena blastocista, deja ji kokybe neziba - 2cc. Sausio menesi, jei viskas gerai, turetu buti ikelimas. Tiesa pasakius, rezultato tikejausi geresnio, na bet dziaugiuosi, kad turime bent viena. Turbut zinote, kad po dvigubos stimuliacijos svieziai nekelia, vadinas, reikia isauginti blastocistas saldymui. Mano paskutiniuose dviejuose IVF ikeldavo po viena embriona 3ju dienu, o is likusiu niekas iki blastocistos neisaugdavo. Tad si karta turime bent tai.
Jums linkiu didziausios sekmes ir, jei kas domina, klauskite - mielai atsakysiu, jei tik zinosiu
Laura41 parašė:
Po dvigubos stimuliacijos gavome viena blastocista, deja ji kokybe neziba - 2cc. Sausio menesi, jei viskas gerai, turetu buti ikelimas. Tiesa pasakius, rezultato ti…
O kiek iš viso turėjote kiaušaląsčių? Pas mane ta pati problema, iki blastocistų niekas neišauga, todėl su gyd jau šitą aptarėme, kad būtų galimybė šaldyti ir 3d.. aš vis tiek šventai įsitikinus, kad gimdoje embrionams geriau nei laboratorijoje
nes jau vieną tokį pvz turėjome
Rush parašė:
SveikosEMBRYO GLUE ká apie juos galite pakomentuoti? Po Naujú nusimato FET, tad regis norisi 100% padaryti viská, jog pavykęs butú. Mažai apie juos informacijos…
Laba diena, pirmas sėkmingas fet buvo be jų. Po kelių metų pradėjom ruoštis antram vaikeliui, antrasis nesėkmingas fet buvo be jų taip pat. Dabar buvo darytas trečiasis fet su klijais, žiūrėsim kaip bus. Klausiau gydytojos ar tikrai reikia sakė taip, nes su klijais embrionas lieka būtent toje vietoje, kur buvo įstatytas, tai nežinau
Mango1 parašė:
O kiek iš viso turėjote kiaušaląsčių? Pas mane ta pati problema, iki blastocistų niekas neišauga, todėl su gyd jau šitą aptarėme, kad būtų galimybė šaldyti ir 3d.. …
Ir man minejo, kad galima ir 3 dienu saldyti, bet nusprende auginti. Po pirmos stimuliacijos buvo 4 kiausialastes, bet ju net nevaisino ne vienos - viena buvo nebrandi, o kitos kazkuo labai prastos. Po antros stimuliacijos ispunktavo 8nias, is ju 5ios vaisintinos, na ir finale liko tik 1 blastocista. Kas keisciausia, kad mano pirmi du IVF - blastocistu buvo, o 3ias ir 4tas be blastocistu. Neaisku kodel taip, bet labiausiai "nuraso" ant amziaus.
Rush parašė:
SveikosEMBRYO GLUE ká apie juos galite pakomentuoti? Po Naujú nusimato FET, tad regis norisi 100% padaryti viská, jog pavykęs butú. Mažai apie juos informacijos…
Sveika,
naudojome FET metu, buvo kelti dvi silpnos 5 dienų blastocistos. 1 prikibo
Mango1 parašė:
O kiek iš viso turėjote kiaušaląsčių? Pas mane ta pati problema, iki blastocistų niekas neišauga, todėl su gyd jau šitą aptarėme, kad būtų galimybė šaldyti ir 3d.. …
Prieš sekantį ivf rekomenduočisu nuodugniai ištirti vyro turtà, papildai jam ir per ivf naudoti icsi ir picsi.
Laura41 parašė:
Ir man minejo, kad galima ir 3 dienu saldyti, bet nusprende auginti. Po pirmos stimuliacijos buvo 4 kiausialastes, bet ju net nevaisino ne vienos - viena buvo nebra…
O papildus naudojot? Jei taip kokius, kiek laiko?
Dan1elė parašė:
Dėkui už patarimà.
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai