Vasara93 parašė:
As manau tokie standartiniai, kaip vit d , folio rugstis jiems iprasta, kad ir taip geriama - todel gal net nedasako 😊
Man ir minėjo tik folį vartot 😅
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįVasara93 parašė:
As manau tokie standartiniai, kaip vit d , folio rugstis jiems iprasta, kad ir taip geriama - todel gal net nedasako 😊
MOTERIS02 parašė:
Man sakė įprastus nėštumo vitaminus iki Fet gerti, omega3, plius pasidariau vitD, B12. Tai vitD vos vos siekė normą - liepė padidinti, o b12 buvo per didelis kiekis, tai eliminuoti - kas mane pačią nustebino, iš kur jo tiek atsirado. Tad geriau išsitirti ir žinoti tiksliai
Nu bet šakės, kaip Lietuvoj jie nori gimstamumą padidinti, jeigu nesuteikia net normalių sąlygų pagalbiniui apvaisinimui. Atsiprašinėti iš darbo, naudoti atostogų dienas ir pan... 😱😱😱 aš kai būna truputį apsergu, tai dzin, persikėliu mokinius į atostogas tarkim, bet su IVF tai sakiau įjungsiu ignorą šiuo klausimu ir dar nei vienas nepriekaištavo, kad neperkeliu pamokų. Direktorė aišku nebaisiai patenkinta, bet mano absoliučiai visos kontrolės (echo+kraujas) su "pateisinimu"-nedarbingumu, kai buvo didžioji diena su visais gydytojais, tai tiek man, tiek vyrui nedarbingumo popieriai iškart vos atvykus buvo paruošti, nereikia net prašyti. Nu žo.
Vasara93 parašė:
Tikriausiai🙂
Sawlele parašė:
Nu bet šakės, kaip Lietuvoj jie nori gimstamumą padidinti, jeigu nesuteikia net normalių sąlygų pagalbiniui apvaisinimui. Atsiprašinėti iš darbo, naudoti atostogų d…
Punkcijos dienai israso nedarbinguma. O tom echo pries punkcija, tai 15 min apziura trunka, nezinau kam tas nedarbingumas 🤷🏼♀️ as suprantu, kai is kito miesto reikia atvaziuoti, tai susigaista laiko nemazai. Bent jau man tai neprireike nedarbingumo niekam kolkas, kazkuri FET dariausi per pietu pertrauka 😀 ir beje buvo sekmingas 😀 jei kazkur uzsieni darytis, tai imciau savaite ar dvi atostogu, kad ramiai sau nesukant galvos pasidaryt viska.
Meju parašė:
Man sakė įprastus nėštumo vitaminus iki Fet gerti, omega3, plius pasidariau vitD, B12. Tai vitD vos vos siekė normą - liepė padidinti, o b12 buvo per didelis kiekis…
Supratau, ačiū, reiks tikrai išsitirt 🙂
Nesikabinu sau medalio, ir neprasau aplodismentu - bet as jau nuo vasaros pradzios skraidau UK-Ryga i menesi karta kaip minimum, kartais net dazniau, vienam vizitui kartais tenka sunaudoti 3 atostogu dienas, nes su skrydziais kitaip neiseina, bet as save raminu tuom - kad tai tik laikina, ir ne visam 🌹
Leila36 parašė:
Punkcijos dienai israso nedarbinguma. O tom echo pries punkcija, tai 15 min apziura trunka, nezinau kam tas nedarbingumas 🤷🏼♀️ as suprantu, kai is kito miesto reik…
Priklauso koks darbas ir iš kokio miesto į kokį važiuoti reikia. Tai tikrai gali būti sudėtinga kartais, ypač kai kažkuri narė dar ir pati nevairuoja. Na, bet mano manymu, čia šventas reikalas, ir įstačius į prioriterų viršūnę viskas įmanoma. Darbe galima pasakyti, kad dėl sveikatos reikia vykti pas gydytojus ir viskas, jei neišleidžia, tada net nesinorėtų tokiam darbe likti dirbti... forume net esu skaičius, kad viena narė tiesiog išejo iš darbo, kad streso neliktų ne tik dėl vizitų planavimo, ir kaip tik tada pavyko
Leila36 parašė:
Punkcijos dienai israso nedarbinguma. O tom echo pries punkcija, tai 15 min apziura trunka, nezinau kam tas nedarbingumas 🤷🏼♀️ as suprantu, kai is kito miesto reik…
O tai apžiūra visada tiksliai numatytu laiku? Man kai rašo atvykimo/išvykimo laiką, tai išvis ten būna mažiausiai pusvalandis, jeigu apskaičiuosi dar kelią, tai ir bus beveik dvi valandos.
Aš nežinau, kai nesu ryto žmogus, tai man jei dar reiktų stresuot kad reikia į darbą, bet reikia ir prasičekint, tai geras klausimas kokios psichologinės būsenos palikčiau. Nes matau kad jau ir taip nuo tų visų hormonų labai susilpnėjo kantrybė - padidėjo emocionalumas.
Bet čia kiekvienas savaip valdo situaciją, žinoma.
13 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
man siokia tokia paguoda kad dukros gimtadienis birzeli tai kazkaip reikes bandyt neliudet