Svajoklė777 parašė:
Wow neblogas planas😄 o pas tave feritinas man atrodo aukštesnis negu 20 ar aš klystu? Man prieš FET pažiūrėjo feritiną,d vitaminą,tth ir prolaktiną.
Iki abrazijos feritinas buvo 46, galimai pakritęs dabar bus. Nėra jis toks mažas, kad dėl to nepavyktų, ir nenoriu aš tokia forma geležies, dar tiesiai į veną, bet ok, susilašinsiu, jei tai tik gali būti naudinga ar atmesti kabliuką, kad feritinas per žemas... vitaminas D buvo 100, tai tobulas, nes 90-100 yra tobula zona vaisingumo kontekste, tth visada buvo ok iki 1,5, bet porą mėn prieš FET kai tyriausi buvo 2,245, labai nesureikšminau, nes vienkartinis atvejis, o su skydliauke problemų neturiu, ATPO 0,09, ANA, anti-tg- neigiami. bet ir jį dabar paseksiu. Prolaktinas mano normos ribose, bet link aukštesnės ribos, tai pamušiu žemyn, na ir homocisteinas buvo paskutinįkart 7,7, tai bandyt reikia žemiau 6 numušti. Daugiau nieko nebežinau 😅 dexametazoną gersiu ir vėl, imunoglobulino jau nebebijosiu 😅 na ir skystinantys liks, ar su AFS ar be AFS jo, tik gal dozės nuo diagnozės priklausys.