flavuss parašė:
aš, tavo vietoj, pabandyčiau be glitimo porą savaičių pabūti - visiškai. Pamatysi, ar yra skirtumas![]()
bandysiu kazkaip visko kur yra pienas ir kiausiniai vengt...
flavuss parašė:
aš, tavo vietoj, pabandyčiau be glitimo porą savaičių pabūti - visiškai. Pamatysi, ar yra skirtumas![]()
bandysiu kazkaip visko kur yra pienas ir kiausiniai vengt...
laumzirgiukas parašė:
Na gal neitema, bet matet sio ryto laida PADEKIME AUGTI?! .. Kaip vaiku pediatre skele nesamones i eteri, apie tai, kaip reikia suprasti ar truksta leliukiui pieno.…
Nagi ir kaip sake atpazint ar netruksta????
loretukas159 parašė:
labas rytas mamytes turiu klausyma vakar isgeriau gera stikline kefyro ar gali nuo to vaikui pust pivuka ar panasiai?nes mes visa nakty be miego (vakr tik gri…
Kefyro gamyboje naudojama medziaga kuri gali sukelti pilvelio skausmus,nes visgi tai ne naminis ruges pienas, o pramoniskai padarytas. Pabandykite kita karta ryte isgerti kefyro ir antroje dienos puseje matysite ar butent jis kaltininkas.
24karatai parašė:
Kefyro gamyboje naudojama medziaga kuri gali sukelti pilvelio skausmus,nes visgi tai ne naminis ruges pienas, o pramoniskai padarytas. Pabandykite kita karta ryte i…
aciu pabandysiu
u312 parašė:
Nagi ir kaip sake atpazint ar netruksta????![]()
Sake jeigu vaikas nuolat verkia ilgai valgo is papulio irzlus ir pan...
@Lauruciukas@ parašė:
Apie pienlige klausiat? Turi buti tokie taskeliai iskilus, kaip varskyte.
Dekui,tada pas mus ne pienlige.
saulytule parašė:
Jeigu vakare suvalgiau rukytos mesos. O ryte ir per pietus vaikas atpyle fontanu. Gali buti nuo to,?
Taip, gali.
Zaveselis parašė:
Zaveselis parašė:
Tai reiskias mano neprivalgo
Nes db istikro jauciu augimo koks suolis, nes nakti keles kas 2val duena kas val pradejo snd valgyt
Zaveselis parašė:
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai