ingoote parašė:
Aš irgi apie tokias galvoju![]()
aham, man jos irgi superines
ingoote parašė:
Aš irgi apie tokias galvoju![]()
aham, man jos irgi superines
www.verslosavaite.lt/index.php/Snoras-nacionalizuotas-per-valanda.html
Nekeliant panikos, kas turintę pinigų rusiškuose bankuose susimąstykit
nejuly parašė:
gerai, kad su tuo banku joiu reikalu neturejus
Blemba o mano pensija ten buvo, nes iš Finastos jie perėmė...O šiaip aš turi įtarimą, kad dar vienam bankui tas pats gresia. Bet čia neoficialiais šaltiniais.
ingoote parašė:
Blemba o mano pensija ten buvo, nes iš Finastos jie perėmė...O šiaip aš turi įtarimą, kad dar vienam bankui tas pats gresia. Bet čia neoficialiais šaltiniais.
kokiam?
TAi kur pinigus laikyti kai taip neimanoma pasitiket bankais??
pas mus ju pilna net visu pavadinimu nezinau nes kiti tik kai perki nekilnojama turta tokias operacijas atlieka, bet nuo pernai metu visi uzsidirbti uzsimane. Tipo maziausiai 10kartu turi pirkti su kortele tokiu budu atliekant operacijas saskaitoje. padejimas isemimas nesiskaito.o jei ne po 9$ nuskaiciuoja. bet jeigu nori padet pinigus ir taupyti?! netgi tokiu atveju turi kazkoki mokesti moketi uz nejudinama saskaita...
facimela5 parašė:
TAi kur pinigus laikyti kai taip neimanoma pasitiket bankais??
pas mus ju pilna net visu pavadinimu nezinau nes kiti tik kai perki nekilnojama turta tokias operacijas atlieka, bet nuo pernai metu visi uzsidirbti uzsimane. Tipo maziausiai 10kartu turi pirkti su kortele tokiu budu atliekant operacijas saskaitoje. padejimas isemimas nesiskaito.o jei ne po 9$ nuskaiciuoja. bet jeigu nori padet pinigus ir taupyti?! netgi tokiu atveju turi kazkoki mokesti moketi uz nejudinama saskaita...
Nereikia panikuoti, šiaip per žinias teisingai pasakė indėliai apdrausti, paskolos niekur nedings, kad ir kaip viskas pasibaigtų...Aišku kas turėjo pinigus tik snoro kortelėj, tam dabar ne pyragai nes viskas užblokuota...
už nejudinamą sąskaitą logiška, akd reikia mokėti nes piniagi yar saugomi, prižiūrimi darbuotojams už darbą tai reik atlyginimą sumokėt.O sąskaitoj laikydama pinigus tikrai nesusitaupysi, tas pats galioja ir pinigams kojinėje, nes pinigai nuvertėja
mamos, man cia toks klausimas del namines avalynes. kaip po namus vaikai vaiksto? Urte nesioja tokiu mokasinus. namie vaiksto stacia, o vat lauke su batukais jau sunkiau. isikibus eina, aisku sunkiau nei namie, bet eina, o va pasileidus griuva arba aukstienika, arba galva zemyn. gal namie reiktu rimtesniu kokiu tapkuciu/batuku, kad priprastu? ar cia tik laiko klausimas..
nejuly parašė:
mamos, man cia toks klausimas del namines avalynes. kaip po namus vaikai vaiksto? Urte nesioja tokiu mokasinus. namie vaiksto stacia, o vat lauke su batukais jau sunkiau. isikibus eina, aisku sunkiau nei namie, bet eina, o va pasileidus griuva arba aukstienika, arba galva zemyn. gal namie reiktu rimtesniu kokiu tapkuciu/batuku, kad priprastu? ar cia tik laiko klausimas..![]()
Maniske namie basa laksto. O lauke nupirkau pora dydziu didesnius batus, nes kailis ir t.t. Tai is pradziu sunkiai ejo, o dabar tai visai normaliai. Aisku, ne taip tvirtai, kaip basa, bet tai, manau, naturalu. Ismoks ir Urte. O seniai tu jai tuos mokasinus apovei?
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai