suniuz parašė:
jau neprikalbek nes kai kurie man sako daryk dar viena gausi daugiau is valstybes nuolaidu nes dabar nesigauna![]()
![]()
![]()
Ar mazuosius pati maitini?
suniuz parašė:
jau neprikalbek nes kai kurie man sako daryk dar viena gausi daugiau is valstybes nuolaidu nes dabar nesigauna![]()
![]()
![]()
pjeva parašė:
na jau gaila nemaitinu jau 2 men.
ugnele1 parašė:
O kodel tiek trumpai temaitinai?
as savo vaku nervuotu pienu nemaitinsiu.na cia ilga istorija kuri man per menesi kainuoja 400 lt
dbr google iveciau - lambreta tai ismete draugas.lt ji ten anket turi ta musu denita, ir aktyviai ten prisijungia ir bendrauga, bent jau pagal prisijungio laika matosi...matosi, kad mergaitei tikrai truksta bendravimo, ji visur kur tik imanoma, ten taip pat raso,kad vardas audra, 23metai, istekejusi, vienas vaikas, kad megsta dainuoti, na to tikriausiai nemelavo mums
KrisPe parašė:
dbr google iveciau - lambreta tai ismete draugas.lt ji ten anket turi ta musu denita, ir aktyviai ten prisijungia ir bendrauga, bent jau pagal prisijungio laika matosi...matosi, kad mergaitei tikrai truksta bendravimo, ji visur kur tik imanoma, ten taip pat raso,kad vardas audra, 23metai, istekejusi, vienas vaikas, kad megsta dainuoti, na to tikriausiai nemelavo mums![]()
Krispe as tau nusiunciau viena zinute i Fb ir dar atsiusiu
KrisPe parašė:
dbr google iveciau - lambreta tai ismete draugas.lt ji ten anket turi ta musu denita, ir aktyviai ten prisijungia ir bendrauga, bent jau pagal prisijungio laika matosi...matosi, kad mergaitei tikrai truksta bendravimo, ji visur kur tik imanoma, ten taip pat raso,kad vardas audra, 23metai, istekejusi, vienas vaikas, kad megsta dainuoti, na to tikriausiai nemelavo mums![]()
Prisidainavo
suniuz parašė:
as savo vaku nervuotu pienu nemaitinsiu.na cia ilga istorija kuri man per menesi kainuoja 400 lt
as kaip dabar antro laukiausi,norejau kad dvynukai butu,bet dziaugiuosi kad vienas,geras mano vaikas ,ramus turiu laisvalaikio,o pagalvoju kaip apsisukciau su dvynukais,pagarba tau tiek vaikuciu.as kol turejau tik dukryte,tai sakiau dar vienas ur taskas,2vaiku mums uzteks,bet kaip pagimdziau antra pradejau pasvajoti kad po kokiu vel 6meteliu noreciau ir trecio jei galimybes leis,ne tik finansines bet ir sveikata,nes as ilgai nepastojau su abiem vaikiukais,turejau ir persileidima tai gal ir del to dar 1noreciau
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai