Pupulyte parašė:
man ir 21 diena![]()
Man ir prmas terminas 21d, o kitas 23d
Pupulyte parašė:
man ir 21 diena![]()
Man ir prmas terminas 21d, o kitas 23d
Mano vienas is terminu,kuris irasytas nesciosios kortelej ir 21 d yra.Bet dabar per paskutinius echo jau sake 19 d
shipra parašė:
tai jau mes 4kurioms 21 diena nusimato
![]()
o ka turesite?
Nu ka gryzau is mw ..
Labai skaudziai numinke pilva ..
taip ilgai mynke toks pasimetes kazkoks.. tada pasieme sirdutes paklausyt prireike gal 10min kol surado kur ir toks silpnas garsas buvo .. as jau panikuot pradejau vos ne zliumt ant to stalo ..
sakau viskas gerai sako aha gerai .. bet kazkaip neatrode , kad viskas taip super..
pasakiau , kad galva svaigsta .t. t tai nk nesake , pamatavo spaudima buvo geras , nu bet ko tiketis ryta kavos prisisiurbiau .. :nemanau:Tai va lygiai uz savaites darys sweepa jei nesuveiks tada dar uz savaites jau skatins.. tai va ..
shipra parašė:
as tik labai noreciau siais metaisbet kada, tik kad nenusitempt i 2013
tai taip is neturejimo ka veikt, pasiskaicuoji, jei 21 terminas, o jei pernesiot galima 12 d. tai renkames daiktelius ir keliaujam i sausio mamyciu foruma
![]()
juokas juokais, tikiuosi maniske girdi, kad noreciau ja pamatyt siais metais dar
![]()
jei tu gyveni UK galima prasyti kad pradetu membrane sweep nuo 39 savaites,pasikonsultuok su midwife
shipra parašė:
nu va, o skambejo viskas daug baisiau man![]()
nes ta procedura tai tikrai turbut ne is maloniausiu ;)
aciu Neringut, uz informacija! visai kitas reikalas, kai papasakoja issamiaituo labiau ir tave turbut nuramino sita info?
as grizau is tikro labai apsiraminusi ir geros nuotaikos,rami dabar sedesiu ir lauksiu
shipra parašė:
tai jau mes 4kurioms 21 diena nusimato
![]()
o ka turesite?
Man sake kad mergyte
neringa2 parašė:
jei tu gyveni UK galima prasyti kad pradetu membrane sweep nuo 39 savaites,pasikonsultuok su midwife
aha Uk, tai eisiu dabar pirmadieni, bus matyt, ka ji man pasakys, gal reiks bent palaukt termino dienos. Aciu ;)
Mile Ro parašė:
Nu ka gryzau is mw ..Labai skaudziai numinke pilva ..
taip ilgai mynke toks pasimetes kazkoks.. tada pasieme sirdutes paklausyt prireike gal 10min kol surado kur ir toks silpnas garsas buvo .. as jau panikuot pradejau vos ne zliumt ant to stalo ..
sakau viskas gerai sako aha gerai .. bet kazkaip neatrode , kad viskas taip super..
pasakiau , kad galva svaigsta .t. t tai nk nesake , pamatavo spaudima buvo geras , nu bet ko tiketis ryta kavos prisisiurbiau .. :nemanau:Tai va lygiai uz savaites darys sweepa jei nesuveiks tada dar uz savaites jau skatins.. tai va ..
o stai pilvuzas koks didziulis..
![]()
![]()
ir as tokiu pat dideliu pilveliu...turesim ka veikti per gimdyma
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai