viksiux parašė:
sveikos mamytes,nupirkau savo zuikiui ta sokliuka,super labai geras daiktas![]()
![]()
![]()
koks laimingas
visas linksmutis
viksiux parašė:
sveikos mamytes,nupirkau savo zuikiui ta sokliuka,super labai geras daiktas![]()
![]()
![]()
koks laimingas
visas linksmutis
Ne pikciurna parašė:
Saimonas koks linksmuolis![]()
Gibi su gimtadieniuir sveikinimai svenciant menesedienius
![]()
Mano mazylis irgi paskutiniomis dienomis tikras linksmuolis, siandien net buvau nustebus, kad net 1,5val vienas pats ant dekukio zaide vartaliojosi, o vakare pamaitinau, paguldziau i lovyte, buciukas i zanduka, sviesa isjungiau ir isejau is kambario, galvojau jau verks, bet ne, laukiu laukiu, ramu, veliau ateinu i kambariu, ziuriu, kad pats uzmigo![]()
Pasirodom ir mes![]()
Koks zavus blondinukas, bet jau plaukuciu kiek daug ir kokie ilgi
musu tai daug nukrito
Sveikos mamytės
Vis skaitau ir nesuspėju visko perskaityti
o ką jau bekalbėti, kad parašyti
gražučiai visi čia leliukai, tikri angeliukai
manęs turbūt nebeprisimenat, nes paskutini kartą rašiau, kai gimėm. Vis laiko nebėra, nieko nespėju. Mano mergytė dieną išvis nemiega, nebent tik lauke vežime, arba supant ant pagalvės, kol supu,tol gerai, nebesupu, akys plačios, tai pavargstu labai dieną.. O naktį miegam gerai, nuo pusantro mėnesio išmiegam visą nakti, tada pradėjau maitinti mišinuku, o pradėjus 3 mėnesį, baigėsi pienelis visai
vargom kol nutaikėm mišinuką, viduriukai kietėdavo, atpilynedavo nesveikai daug, tai išbandėm turbūt vos ne visus mišinukus, pradėjom nuo brangiausio, o tiko pigiausias tuteli, geriam jį jau gerą mėnesį ir tikiuosi tiks jis mums ilgam
esam mes mažutės, palyginus pagal jūsų leliukus, nors man ji jau labai didelė
pas gydytoja dar nebvom 4 mėnesių, o 3 sverėm 5.8 kg ir buvom 61 cm

Mamos jai nesunku prabalsuokit dabar uz Tadas ir Tina ACIUUUUU
www.zmones.lt
Palaikau seimos drauga
saulutes parašė:
Koks zavus blondinukas, bet jau plaukuciu kiek daug ir kokie ilgimusu tai daug nukrito
Aciukas
Siaip sako, kad pirmieji plaukiukai nukrenta ir tada uzauga kiti, manau, kad veliau jie turetu pas mus patamseti
Kaip tavo lelyte gyvuoja? Kiek jau sveriat ir kaip su mieguciu?
iowka parašė:
Sveikos mamytėsVis skaitau ir nesuspėju visko perskaityti
manęs turbūt nebeprisimenat, nes paskutini kartą rašiau, kai gimėm. Vis laiko nebėra, nieko nespėju. Mano mergytė dieną išvis nemiega, nebent tik lauke vežime, arba supant ant pagalvės, kol supu,tol gerai, nebesupu, akys plačios, tai pavargstu labai dieną.. O naktį miegam gerai, nuo pusantro mėnesio išmiegam visą nakti, tada pradėjau maitinti mišinuku, o pradėjus 3 mėnesį, baigėsi pienelis visai
vargom kol nutaikėm mišinuką, viduriukai kietėdavo, atpilynedavo nesveikai daug, tai išbandėm turbūt vos ne visus mišinukus, pradėjom nuo brangiausio, o tiko pigiausias tuteli, geriam jį jau gerą mėnesį ir tikiuosi tiks jis mums ilgam
pasirodom kokios užaugom
![]()
oj tikrai tavo mergyte coliuke palyginus su mumis,maano 3 men svere jau 7 kg
.....na tikiu kad pervargsti per diena bet bent nakti gali issimiegot..... tad manau atsiperka tas nuovargis tau
iowka parašė:
Sveikos mamytėsVis skaitau ir nesuspėju visko perskaityti
pasirodom kokios užaugom
![]()
beje musu vaikiukai gime tapacia diena
viksiux parašė:
beje musu vaikiukai gime tapacia diena![]()
tą pačią dieną mūsų yra 4, dvi porytės
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai