relusi parašė:
Va va, o mes matyt, maziausi![]()
tikriausiai kad taip bus maniske 2 men svere 5300, tik po 700g priaugam i menesi tai mazai sake daugiau jei eina duokit valgyt bet ka ji man kartais net 130ml neisvalgo daugiau neisiulau
relusi parašė:
tikriausiai kad taip bus maniske 2 men svere 5300, tik po 700g priaugam i menesi tai mazai sake daugiau jei eina duokit valgyt bet ka ji man kartais net 130ml neisvalgo daugiau neisiulau
Sveikos plepules
As plaukus daziau kai vaikui buvo ęsav, nors ir maitinu MP.
mm dar neatsirado bet kai buvau pas gine. pasitikrint sake , kad dar ir nelauk nesimato. Cia norma.
O mano panele pradejo blogai niaminti, anksciau primaitindavau , o dabar buteliuko neima, galvoju gal jei mano pieniuko pakanka, bet nutraukti nesigauna zindo mano dazniau negu kad dvi valandas.
Buteliuko visai neima, pikta daros. O del naktinio miegelio tai einame miegucio 22-23val paskiau 2-2.20 keliames ir paskiau 5-6val ir iki kokiu 8val dar miegam.
Liucyfer parašė:
Sveikos plepules
…
O gal ir uztenka pienelio? Mano irgi dazniau nei kas dvi val valgo
Na maniskis irgi noredavo valgyti daznai, kas dvi, kas pusantros valandos, bandydavau istempti bent jau tris, sunkiai gaudavosi, bes va mazdaug antra savaite, kai vaikis pats jau ne taip daznai nori valgyti, laisvai istempia tris valandas, kartais ir ilgiau, valgo daug trumpiau nei anksciau
Liucyfer parašė:
Sveikos plepules
…
mano ir buteliuko neima,nervinas,valgo diena kartais ir kas val,kita kart kas2-4 val.
.Miegam nuo 21 -22iki2val ,po keliasi valgyti sauskelniu keitimas,ir miego ritualas iki trecios val trunka
,tada keliasi 6 val.
jau bunu uki apejusi ir vyra i darba isleidusi..
..Ir miega iki9 val..po to budraujam iki11val.
..tada miegam iki14 val.
..(speju ir valgyti padaryti vyrui,ir namus apsimesti..
.)o po to jau kaip isiena arba ramus buna arba ant papo kabo.
.ir dabar va ruosias miegui jis jau
,ka tik pamaitinau atrugo,tai merliuka po nosiuka trina ,nusimaudem
..Kasos pas mus ilgos,dar kartais pagalvoju,butu nebloga panycka
relusi parašė:
musu vaikai bendravardziai
,mano Lukas antra varda turi Jona
,taip vyras norejo savo tevelio garbei,deja jau mires .
..
lina1984 parašė:
Skaitau ir galvoju ko jus cia pergyvenat kad neima buteliuko,turit pienuko tai ir maitinkit![]()
matai kai karsta buna tai jis nuo pienuko neasigeria,pagerdavo pankoliu arbatytes ar virinto vandenuko is kart nurimdavo...isgerdavo apie 10-20ml..
Spurgaa parašė:
matai kai karsta buna tai jis nuo pienuko neasigeria,pagerdavo pankoliu arbatytes ar virinto vandenuko is kart nurimdavo...isgerdavo apie 10-20ml..
Bet juk pienukas is pradziu buna liesas atsigerimui,o poto riebesnis valgymui,duokit tada su sauksteliu gal
Spurgaa parašė:
Mano panyte ir negerda vandenuka pakeiciau buteliu prade gerti
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai