Erjiele parašė:
sveikutes, reikia patarimo.. mano mazules jau gera savaite isbertas visas veidelis kaklas ir dalis galvytes raudonais smulkiais spuogeliais nepulingais... dienos ei…
patarciau rytoj vykti pas gydytoja arba kviestis i namus
Erjiele parašė:
sveikutes, reikia patarimo.. mano mazules jau gera savaite isbertas visas veidelis kaklas ir dalis galvytes raudonais smulkiais spuogeliais nepulingais... dienos ei…
patarciau rytoj vykti pas gydytoja arba kviestis i namus
Erjiele parašė:
Tokiais?
gintariaa parašė:
Tokiais?
jo, labai panasiais, tik tiek kad ju daugiau ir smulkesni... poryt mums vizitas pas gydytoja
Erjiele parašė:
jo, labai panasiais, tik tiek kad ju daugiau ir smulkesni... poryt mums vizitas pas gydytoja
Jeigu tas pats tai mums praejo per 2-3savaites
Ast_Ra parašė:
Labas. Norejau paklausti, ar dedat kepurytes edamos i lauka per situos karscius? Mamos sako, kad butinai reikia deti net nevejuota ir karsta diena, kad neperpustu a…
Reikia bijoti ne vejo, o staigaus temperaturos pokycio. Nekankink vaikiuko ir nedek kepurytes, nieko neatsitiks ;)
sneka ir mano ,ir daug sypsos,girdi viska ,bet nerreguoja,nes prie tylos nepratinam..nezinau ar sutapimas ar ne,bet diena bunam prie muzikos, vakare ir uzmigti mum eina tik su ja
kazin ar gerai darom ar ne?del spuogiuku buvo ir pas mus ju,bet jie buvo del mano kaltes,suvalgiau kazka negero bet po 4paru praejo.liko pavieniai,kurie atsiranda ir dingsta..
sveikos mamos as taip pat noreciau prisijungt prie jusu
siandien mano pirma karta nusisypsojo kaip pakalbinau
pradejo labiau reaguoti i mane
tai taip nuostabiai pasijauciau kad pagaliau
:myliu:,o del spuogiuku tai pas mus ir tokiu yra smulkiu bet mums sake kad tai del harmonu palaisniui jie isnyksta.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai