bagiracka22 parašė:
nes mums db vaistininkas pasiule sinupreto lasiukus pavartuoti tai nupirkom
Pas mano mama namie auga alijosius, galit kada uzsukti i svecius ir pasigydyti
gal tikrai pagelbetu
bagiracka22 parašė:
nes mums db vaistininkas pasiule sinupreto lasiukus pavartuoti tai nupirkom
Pas mano mama namie auga alijosius, galit kada uzsukti i svecius ir pasigydyti
gal tikrai pagelbetu
Shauliuke parašė:
Pas mano mama namie auga alijosius, galit kada uzsukti i svecius ir pasigydytigal tikrai pagelbetu
![]()
Labai aciu uz patarima
o kur jus gyvenate?
Shponke parašė:
o,tik dabar isiskaiciau...Caretero 9-36kg jums per anksta??? kaip cia taip gali but...siauras atlosas ar sedimoji dalis? Nzn,man ji atrodo tikrai nemaza,ypac isemus…
Mūsų buvo Caretero Diablo XL, skambėjo įspūdingai kai pirkau, labai ji man patiko nes nuo pusės metų netilpo į tą gulimą kūdikių kėdutę o šią galėjo padaryt į gulimą padėtį ir patogu kad ji aukštesnė, bet nuo rudens kai prasidėjo kombinezonai ar šiltos striukes tai jis toks įspraustas sėdėjo ir atrodė nepatenkintas, įkeliant aukštai reikėjo saugot kad galvos neįdaužt į stogą, tad turėjom gavę dovanų iš kūmos chicco kėdutę, kurią maniau naudosim tik gerokai vėliau nuo 2-3 metų, pabandžiau vienai kelionei į ją sodint ir važiavom smagiau, dabar jis puikiai joje važiuoja
dar manau ir nuo vaikučio sudėjimo priklauso, maniškis tik dabar jau nebedaug bepriauga svorio, o metų jau svėrė 11kg, tad nebuvo toks jau smulkutis
saulyt3 parašė:
Mūsų buvo Caretero Diablo XL, skambėjo įspūdingai kai pirkau, labai ji man patiko nes nuo pusės metų netilpo į tą gulimą kūdikių kėdutę o šią galėjo padaryt į gulim…
Nu aisku,mes visgi Spider issirinkom. Pirmadieni kurjeris pristatys bus matyt
Laukiu labai. Bet kiek numanau tai tikrai neturetu buti maza,nes atlosas tikrai platus...ai,nepatiks-parduosim
bagiracka22 parašė:
Labai aciu uz patarimao kur jus gyvenate?
Na va kaip neatpazinai manes
Cia Giedre
Tai matyt zinai kur gyvena Tavo vyro kriksto mama
Ji turi didziuli vazona su alijosiumi, tai vat, galit vaziuoti ir gydyti Edvinuka
Del slogytes turiu pataryma kad nereiktu kankinti vaikiuku su traukimu geras vaistas paleistuve(gele) lietuviskas zencenis visur sako
mes visi isilasinam neskiestos nors sako reikia truputy skiesti, issiciaudam kai vel pajauciam vellasinam ir seipsulciu kartais profilaktiskai isgeriam. Jai kieno mociutes ar mamos tuti patariu ismeginti, tikrai vaistu vaistas.
Shauliuke parašė:
Na va kaip neatpazinai manesCia Giedre
Tai matyt zinai kur gyvena Tavo vyro kriksto mama
![]()
Ji turi didziuli vazona su alijosiumi, tai vat, galit vaziuot…
oi net neatkreipiau demesio
Nugi va gavom nauja sosta i masiniuka
puse valandos vargau kol as ji ten kaip priklauso su visais navarotais prisegiau
lauksiu kada issimiegos,tada ismeginsim lekdami sopintis. Beje,kur jus itaise mazuju sedynes? As buvau gale per viduri,bet siandien idejau priekyje...numanau trumpam,tik isbandymui,kazkaip nesaugu...patogiau gal,bet visgi nesaugu.
1 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai