lycaste parašė:
Tadukui miegojimui velku šliaužtinukus![]()
Gyte irgi miega su sliauztinukais
lycaste parašė:
Tadukui miegojimui velku šliaužtinukus![]()
Gyte irgi miega su sliauztinukais
mild@@ parašė:
labas rytas na va prisiskaiciau nuomoniu visu o mano kaip kada kartais siu slauztais o kartais mes uzmiegam ir su rubais,bet kad jis pas mane buna su petkelnemis ir…
Labas rytas
Nieko blogo nematau,mes taip pat miegam su rubais,kai buvo mazesnis miegodavo su sliauztais,bet nakty sunkiau pampis pakeisti,tai ir nebevelku,nzn kaip kitoms gal pampiu nekeicia naktimis,bet berniukams negalima miegoti pilnais pampiais,o tu keiti pampi nakty?
vilma31 parašė:
Labas rytas![]()
Nieko blogo nematau,mes taip pat miegam su rubais,kai buvo mazesnis miegodavo su s…
aha as sita girdejau taip visada keiciau,db kazkaip reciau,nes visad jis issibudina ir poto jau eina zaisti
nira parašė:
As duodu jogurto, kefyro ir varskytes, zinoma visko po truputi![]()
as ir jau vakar pabandziau,visai patiko nupirkau db varskytes tai ziuresiu ar valgys,o koki jogurtuka davei?o kaip varskyte ruosi ka idedi?
mild@@ parašė:
labas rytas na va prisiskaiciau nuomoniu visu o mano kaip kada kartais siu slauztais o kartais mes uzmiegam ir su rubais,bet kad jis pas mane buna su petkelnemis ir…
Labas rytas
Nieko blogo nematau,mes taip pat miegam su rubais,kai buvo mazesnis miegodavo su sliauztais,bet nakty sunkiau pampis pakeisti,tai ir nebevelku,nzn kaip kitoms gal pampiu nekeicia naktimis,bet berniukams negalima miegoti pilnais pampiais,o tu keiti pampi nakty?
mild@@ parašė:
gal jau davet jorgurto paragauti?![]()
Daviau,visai patiko,valgo pasimegaudamas
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai