ingutė321 parašė:
Gal dar reikejo iki vasaros pamaitinti,kol ligu apmazes
Tai kad būčiau numaniusi butau maitinusi bet kad aš jau visai nemaitinu pora mėn, o pratinti vėl kažkaip nesinori jau ;)
ingutė321 parašė:
Gal dar reikejo iki vasaros pamaitinti,kol ligu apmazes
Tai kad būčiau numaniusi butau maitinusi bet kad aš jau visai nemaitinu pora mėn, o pratinti vėl kažkaip nesinori jau ;)
AuReLiJa J parašė:
Nu jo,nk reik pratintis
maniskis nuo 6men pieno negauna
AuReLiJa J parašė:
As taip pat nemaitinu nuo panasiai Kaledu. Siuo metu maniskis labai piktas ir nevalgo. Lenda dantukas
ingutė321 parašė:
Nu jo,nk reik pratintismaniskis nuo 6men pieno negauna
![]()
Baisu istikruju,labai stebejausi kaip ten kiti vaikučiai taip dažnai serga,nu va ir patys dar
dolla_ parašė:
As taip pat nemaitinu nuo panasiai Kaledu. Siuo metu maniskis labai piktas ir nevalgo. Lenda dantukas
O Benas labai seiliojasi tai manau ir kažkada jau bus dantų vėl
valgyti tai kaip susisuka viena savaitę valgo kitą ne
AuReLiJa J parašė:
As pradejau abu savo i darzeli leisti, tai 7 dienas paeina ir serga 2 savaites, 4 dienas paeina ir vel savaite ar 3 serga...Va dvieju menesiu laikotarpyje jau antra karta antibu kursa geriame. Kol nepersikelme i Graikija ir kol nepradejo eiti i darzeli, tai tik sloga kartais ir turedavo, o dabar jau su vyresniaja ir ligoninej teko paguleti, maziukui va, nuo slogos jau vos ne iki ausu uzdegimo nuejo. Svarbiausia, kai sloga yra ta nosi plauti, as su svirkstu vis kas pora valandu ta fiziologini skysti supurskiu i abi snerves, nemaloni procedura, daug riksmo, bet nekaltas toks gydymas, nes ispusti nosies nemoka, ju ausytes taip arti, greit gali ir i ausis 'kibti', o tada jau viskas pasidaro daug rimciau. O siaip tai kai prades uogu ir vaisiu ivairesniu rastis, kazkaip reikia imuniteta stiprinti, grudintis
Kefalonija parašė:
As pradejau abu savo i darzeli leisti, tai 7 dienas paeina ir serga 2 savaites, 4 dienas paeina ir vel savaite ar 3 serga...Va dvieju menesiu laikotarpyje jau antra…
Eins sau su tais darzeliais! O kaip sekasi priprasti? Po kiek valandu isbuna patys be jusu?
aalnenukai parašė:
Musu tetis suslogavo,tai as mazajam nosyte su skiestu arbatmedziu tepu,kad ir jam nepriliptu. Tepkit ir jus,mums padeda,as ir sau naudoju.![]()
Tikra tiesa ! Ad raip ir sau ir mazajai slogad isgydziau
tik nakciai netepu o pora lasiuku i lekstute ilasinu ir pastatau kambari. Visad kambarys kvepia ir slofa greit dingsta
AuReLiJa J parašė:
O kaip jusu mažieji ar klauso? Sakoma negalima,bet vistiek eina lendanežinau kaip elgtis net
![]()
Padeda tik jei sakau,kad ses i kedute pasedeti
o taip tai visai neklauso
Kefalonija parašė:
As pradejau abu savo i darzeli leisti, tai 7 dienas paeina ir serga 2 savaites, 4 dienas paeina ir vel savaite ar 3 serga...Va dvieju menesiu laikotarpyje jau antra…
Vajei kaip baisu,nu maniskis irgi kibus slogai,o jei į darželį teisių kas tada
justyte@ parašė:
Tikra tiesa ! Ad raip ir sau ir mazajai slogad isgydziautik nakciai netepu o pora lasiuku i lekstute ilasinu ir pastatau kambari. Visad kambarys kvepia ir slofa…
O koks tas arbatmedis ? Kremas? As galvoju įsigyti krema arbatmedis + manuka ar kanuka nepamenu dar
ten jis nuo nudegimų tinka nu labai nuo daug ko jis
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai