nijaal parašė:
Sveikutes, sakykit ar jums gydytoja jau leidzia sestis?![]()
mes sedames beveik nuo 5 menesio, daktare zinojo bet nieko nesake, o db mazoji puikiai sedi jau. tik niekada jos neramsciau.
nijaal parašė:
Sveikutes, sakykit ar jums gydytoja jau leidzia sestis?![]()
mes sedames beveik nuo 5 menesio, daktare zinojo bet nieko nesake, o db mazoji puikiai sedi jau. tik niekada jos neramsciau.
vaitind parašė:
Kodel? Mum kai 5 mrnesiukai buvo ir masaziste lanke mus namuose,dare pratimus ir t... Tai sake kad drasiai gali jau pasedeti,mokinti vis per sona sestis,galima paso…
Ir daktarė, ir masažistė sakė, tik nesugalvokit dar pagalvėm apramstyt pasodintos, neva kenkia krūtinytei. Pasak jų, galima tik tiek, kiek pats vaikas rodo pastangų/gali.
Čia matyt dar vienas diskusinis dalykas, kaip kad nuo kada reikia primaitinti ir pan.
Mūsų mergytė pati bando ir rodo norą sėstis, kelia vienu metu galvytę ir kojytes, tai aš jai padedu kartais paimdama už rankyčių, bet tik 10 sekundžių pasėdi ir vėl paguldau. Taip treniruojamės kol kas.
Mums kai buvo 5 mėn apžiūra, tai sakė, kad tik pusiau sėdom... na mes ją taip ir laikom, bet kai duodi rankas pačiai prisitraukt, tai jau senokai sėdi stačiai, o jau dvi savaitės kaip pati išsitraukia rankytes čiumpa žaislą ir kiekvieną dieną jau vis ilgiau išsėdi nenugriūdama...Pagalvėm neramstom, bet taip kai pati prisitraukia ir žaidžia tai tegu sau žaidžia, nes jei bandai paguldyt tai vajė vajė... Per prievartą sodinti tai gal ir negerai, bet kai pats vaikas sėdi tiek kiek jis pajėgia tai galvoju, kad nelabai jau čia ir blogai, be to, kad jau sekmadienį 6 mėn. mažasis gimtadienis
O mes va vel su slogyte, nz nei nuo ko nei kodel bet beveik kas dvi savaites sloguoja mazyte. o sy kart ne su kosuliuku buvom ps daktare tai gerklyte grazi kvepavimas ir svarus. sako del seiliu todel ir pakosti, bet taip gaila maziukes kaip pamato kad jau ruosiuos valyt nosyte is kart pradeda verkti. net nezijau kaip jei palengvinti kad to kosuliuko nebutu.
O nakties dar tokios nebuve ta nosyte neleido miegot ir dar miegodama snekejo savo kalba beveik visa nakty.
Mes siandien buvom pas gydytojos tai ir sumakalavo man viska
sako iki 6 men nesodinkit, tik pusiau gulomis... siaip mes sunelio ir nesodinam per prievarta, tik jei jis rodo nora ir pastangas siek tiek jam padedam ir vel guldom... bet daznai man ant keliu jis sedi ir su zaisliukais zaidzia ...gulet vaikas visai jau nenori , o kai padedam jam atsisesti, jis gudruolis stojasi
Per menesiuka uzaugom 550 g ir 3 cm, tai esam dabar 66 cm ir sveriam 7200 kg
labai dziaugemes, kad nebuvo skiepu
seyon parašė:
oi mamos kaip aš jums pavydžiu tų linksmybių su mažiukais... manoji jau kokią savaitę nepaleidžia manęs. naktį miega įsikniaubusi į (.), jei bandau perkelti į lovyt…
Nepergyvenkit!Mano Urtyte taipogi vaikas su charakteriu :))) o zombiauju nuo pat gimimo,baigiu iprast
Vertinu kiekviena diena,vis pagalvoju va mano paskutinis spinduliukas,reikia atsinesiot,nes kai uzauga ta mama taip daznai ir nereikalinga tampa
seyon parašė:
oi mamos kaip aš jums pavydžiu tų linksmybių su mažiukais... manoji jau kokią savaitę nepaleidžia manęs. naktį miega įsikniaubusi į (.), jei bandau perkelti į lovyt…
gal po skiepu esat?nes mums po skiepu buna sunkoka kokia savaite,neina susitvarkyti su vaiku
Širšėė parašė:
Sveikos mamyteskilo toks man klausimelis. Ar Jusu vaikuciai daug sneka, guguoja? Maniske lb mazai guguoja, beveik ne, tai jau susirupinau
o sneka viena d…
na mano ir maziau guguoja negu pries tai na bet cypauja tai oi oi oi namas skleidzias garsiakalbis
Gretiute parašė:
Mes kiekviena vakarą linksimnamės užėjus meilės priepuoliukui ir visada bučiuojam viena kitos žandusNa bent aš sau leidžiu manyt, kad ji mane bučiuoja
Visk…
mano sunelis lygiai taip pat daro bet maniskis tai taip lyg kasti noretu tai kai buvom pas daktaru taip pat teciui padare tai daktare sako kaip grazu kaip buciuoja as nusijuokiau sakau greiciau cia noras ikast nors dantu dar neturim
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai