Noryta parašė:
Su 7 menesiukais jUs.![]()
aciukas
Noryta parašė:
Su 7 menesiukais jUs.![]()
aciukas
Jusia parašė:
dvi dienas bus nemalonu, kai vers pertekliu siek tiek nutraukit ir viskas susinormalizuos. as maitinu tik naktim tai diena nebera pienuko, viskas susistato savaime
Aciu
Angel-a parašė:
mamaytes gal galit rekomenduot koki zaidimu centra ar ka panasaus... negalim mes nei sokliuku nei vaikstyniugalvoju ka cia isigijus kad vaikinui butu idomu
Gal stumduką ?
Siandien pastebejau,tiksliau anyta pastebejo vakar ir siandien as pradejau stebet,kad mano maziukas,kai pastatau ant koju pasuka desine pedute,net nzn kaip papasakot.peda laiko ne tiesiai,o tiesiog viena pedos puse pakelta atrodo taip lyg stovetu ant soninio kaulo,tai manau cia reikia pas ortopeda,ryt skambinsiu gydytojai,bet ten apie pora men reikia laukti,sakykit gal kas vedet be eiles? Ar galima taip,aisku uz pinigus. Net nzn,labaii sunerimau,2 men negaliu laukti,nes manau jis jau ir vaiksciot gali
maziute2 parašė:
O koks fainuolis atsimenu, musu terminai buvo ta pacia diena
kada jus pagimdete?
rasyciuks parašė:
Siandien pastebejau,tiksliau anyta pastebejo vakar ir siandien as pradejau stebet,kad mano maziukas,kai pastatau ant koju pasuka desine pedute,net nzn kaip papasako…
As rekomenduociau det batukus jei stovi. Tiesiog pameginkit padiskambinti ir pasakykit situacija gal priims anksciau
Noryta parašė:
ai tai pagal jus ale aptamilas sudas ane. Nes jis toks brangus.q
as taip nesakiau. sakau kad pagal mane jie visi lb panasus tik kaina skiriasi neaisku del ko